QRC 800 Quickdisc til Metal universal, Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Metal universal
Rustfrit stål
Maling
Lak
Spartelmasse

QRC 800 - Quick Change Disc med plastlukning for hurtigt værktøjsskift

Quick Change Discs er slibeskiver, der er særligt velegnede til brug på små, svært tilgængelige steder på alle slags emner. Skiverne lever op til deres navn ved at muliggøre hurtige og nemme skift. Grundlaget for Quick Change Discs med plastlukning er hård nylon på et syntetisk fiberunderlag. Dette sikrer, at materialet har en lang levetid. Korundkornet er påført med en syntetisk harpiksbinding og er derfor også meget holdbart. På bagsiden er der en lille plastlukning, der sikrer en sikker fastgørelse på en bagskive. Til slibeskiven QRC 800 kræves bagskive QRC 555, som passer til slibeskiven QRC 800. Den passer til plastlukningen. Anvendelsesområder for Quick Change Discs med plastlukning er let afgratning og fjernelse af rust og maling fra overflader af

  • metal,
  • ikke-jernholdigt metal,
  • rustfrit stål,
  • højlegeret stål og
  • spartelmasse, maling og lak.

Enkel påføring af Quick Change Discs med plastiklukning

Den er særlig nem at påføre Quick Change Discs med plastiklukning. Slibeskiven skal blot fastgøres på bagskiven med plastlukningen nedad. Fastgørelsen sker med en 180 graders drejning i urets retning. Dette sikrer sikker brug af slibeskiven op til en hastighed på 20.000 eller 30.000 omdrejninger pr. minut, afhængigt af størrelsen på bagskiven. Jo større bagskiven er, jo lavere er den tilladte hastighed. Valget af bagskive som underlag for slibeskiven er også afgørende for kvaliteten af slibearbejdet. En hård bagskive er ideel til stor materialeaftagning. Blødere bagskiver er det rigtige valg til finslibning og bearbejdning af profilerede overflader. De er mere fleksible og tilpasser sig derfor bedre til arbejdsemnets kontur.

Fordele ved Quick Change System

Fordelene ved at bruge Quick Change Discs med plastlukning er, at slibeværktøjerne hurtigt og nemt kan skiftes. Desuden fås slibeskiver i forskellige størrelser til en lang række anvendelsesområder. Den jævne drift muliggør et træthedsfrit arbejde og et ensartet sliberesultat.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.