SD 2000 Spændebolt

Spændebolt SD 2000 - Tilbehør til slibeskiver

Den spændebolt SD 2000 er et vigtigt tilbehør til PW 2000 slibeværktøjet. Den sikrer sikker fastspænding af værktøjet på

  • boremaskiner,
  • lige slibemaskiner,
  • fleksible aksler.

An optimal koncentricitet af slibeskiverne er en forudsætning for den nødvendige arbejdssikkerhed samt for gode arbejdsresultater. Dette opnås ved at vælge den rigtige bolt.

Matchende værktøj for optimal slibeydelse

Den bolt er nødvendig for roterende værktøjer for at overføre drejningsmomenterne og de roterende bevægelser til den fastspændte kraftskive. På grund af sin indre kontur opfylder bolt SD 2000 denne opgave. Boltens nøjagtige pasform til slibetallerkenen er derfor en vigtig forudsætning for sikkert arbejde og gode arbejdsresultater. Model SD 2000 er en manuelt betjent bolt. Den er præcist justeret til PW 2000 slibeskiver og fastgøres med en spændemøtrik.

SD 2000 til slibeskiver i forskellige størrelser

Som et passende tilbehør til Power Wheel PW 2000 fastgør spændebolten fleksskiver i forskellige diametre. Den er ideel til brug på værktøjer med en maksimal omdrejningshastighed på 40 m/s. Dens maksimalt tilladte hastighed ligger mellem 3.800 og 7.600 1/min og afhænger af den pågældende slibeskives diameter. Jo mindre slibeskiven er, jo højere er den tilladte hastighed.

Passende spændebolt til en lang række materialeforarbejdninger

Spændebolten anvendes uafhængigt af de materialer, der skal bearbejdes. I kombination med slibeskiverne PW 2000 er SD 2000-modellen egnet til overflader af plast, metal eller sten. Ud over overfladeslibning fjerner slibeskiven også maling og lak. Den er også velegnet til udjævning af spartelmasse. Især ved fjernelse af anløbning, rust, oxidlag eller malingrester sikrer SD 2000 de tilsvarende slibeskiver. Takket være den faste forbindelse er det også muligt at rense svejsesømme med værktøjskombinationen.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.