SMT 800 Special Slibetallerken til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Klasse Special
Korntype Korund
Tallerken Glasvæv
Udførelse skrå,12°
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

SMT 800 Special - nylon slibetallerken til efterbehandling af rustfrit stål

SMT 800 Special er designet til effektiv efterbehandling af rustfrit stål. Nylon slibetallerkenen anvendes på metalværksteder, i industrien, men også af den krævende hjemmebruger. SMT 800 er velegnet til finish af

  • rustfrit stål og
  • stål.

Slibetallerkenen kombinerer høj effektivitet i materialefjernelse med et ensartet slibemønster. Dette kvalitetsværktøj overbeviser med fremragende standtid og lang levetid og er derfor yderst økonomisk. Ensartede resultater og maksimal sikkerhed opnås ved den fremragende forarbejdningskvalitet af Special-slibetallerkenen.

Elegant finish i et attraktivt design

Grov og alligevel delikat - sådan fungerer SMT 800 Special slibetallerkenen. Den fjerner sikkert og hurtigt grater, svejsesømme og ridser fra rustfri stål arbejdsemner. Samtidig er nylon slibetallerkenen skånsom mod materialet og efterlader en perfekt overflade med et ensartet slibemønster efter finish.

Variabel hastighed - konstant godt resultat

SMT 800 Special anvendes på højhastigheds-vinkelslibere (80 m/s). De bedste resultater opnås med hastighedsregulerede maskiner. Klingspor tilbyder SMT 800 Special i forskellige grader, så både grovere og finere arbejde kan udføres med præcision. Værktøjet opnår konstante arbejdsresultater hele dets lange levetid.

Nylonlameller for en perfekt finish

Kernen i SMT 800 Special-slibetallerkenen er lamellerne af en speciel fiberdug. Dette materiale er optimeret til overfladebehandling. Slibemidlet påføres på lamellerne i et jævnt afrundet mønster. Dette muliggør en konstant aftagningshastighed, da nylon slibetallerkenen automatisk sørger for, at der altid anvendes frisk korn. En bundplade af et særligt glasvæv tjener som grundlag for nylonflapperne. Takket være dette kan emnet bearbejdes med tabsfri kraftoverførsel. På denne måde opnås en nøjagtig, homogen overfladefinish på rustfrit stål. Lameller og bundplade er forbundet i en særlig fremstillingsproces. SMT 800 Special overholder klart sikkerhedsstandarden EN 13743 og alle specifikationer i oSa-retningslinjerne i henhold til Klingspor-standarden.

Kompromisløs kvalitet

SMT 800 fra produktserien "Special" er egnet til kontinuerlig brug og intensiv belastning inden for handel og industri. Fremragende kvalitet og alsidighed er kendetegnende for dette værktøj.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.