SMT 850 plus Special Slibetallerken til Rustfrit stål

Egenskaber
Klasse Special
Korntype Korund
Tallerken Glasvæv
Udførelse skrå,12°
Materialer
Rustfrit stål
Anvendelsesområder
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

SMT 850 plus Special - Slibetallerken til rustfrit stål

SMT 850 plus Special er en uovertruffen ekspert, når det gælder behandling af TIG-svejsninger. Det specielle design som nylon-kombi-slibetallerken gør den til et yderst effektivt værktøj, da materialeaftagning og finish kan udføres i kun én arbejdsgang. Dens anvendelsesområde er rustfrit stål. Designet til den professionelle bruger anvendes SMT 850 plus Special overalt, hvor svejsesømsfinish er påkrævet efter TIG-svejsning, f.eks. på metalværksteder, efter svejsning af rørledninger eller i apparat- og anlægsindustrien. Slibetallerkenens højkvalitetsudførelse garanterer høj sikkerhed og ensartede arbejdsresultater i hele levetiden.

Det skal være groft og fint

I Ved TIG-svejsning, "tungsten inert gas svejsning", smeltes rustfrit stål fra en wolframelektrode ved hjælp af en lysbue og svejses under inert gas. De resulterende sømme kan glattes optimalt ved hjælp af nylon-kombi-slibetallerkenen. På grund af dens udformning klarer lamellerne både den nødvendige materialeaftagning og den rene udglatning af overfladen. Dette eliminerer behovet for at skifte værktøj. Der spares tid og omkostninger. SMT 850 plus Special er ikke kun yderst praktisk, men også yderst økonomisk takket være den lange levetid.

To værktøjer i ét

Et særligt kendetegn ved SMT 850 plus Special er dens konstruktion med to forskellige slibemidler. På den ene side er der et meget fleksibelt stofunderlag, hvorpå korund er påført, og på den anden side et nylon. Denne nylon-kombi-slibetallerken kombinerer således blød slibning med en høj grad af aggressivitet. Materialet fjernes konstant i hele levetiden, fordi slibemidlet hele tiden frigiver nye korn. Den samtidige finish ved hjælp af nylon er af ensartet høj kvalitet i hele værktøjets levetid. Den buede udformning gør den særlig velegnet til punktvis brug. Bundpladen er fremstillet af et særligt glasvæv, der er ubrydeligt og modstandsdygtigt. Slibetallerkenens udformning muliggør en jævn kraftoverførsel til arbejdsemnet.

Sikker og pålidelig i det hårde hverdagsarbejde

En særlig fremstillingsproces sikrer den fremragende binding mellem slibetallerken og bundplade på SMT 850 plus Special. Som følge heraf overgår den sikkerhedsstandarden EN 13743 samt specifikationerne i oSa-retningslinjerne. Dette værktøj hører til Klingspor-produktlinjen "Special" og står dermed for topydelse, maksimal holdbarhed og toparbejdsresultater ved intensiv brug i industrielle applikationer.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter