SV 484 Nylonrondeller til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ, Plast, Metal universal, Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Metal universal
Rustfrit stål

Forædling af flade overflader med SV 484 nylonrondellen fra Klingspor

Nylonrondellen SV 484 muliggør en særlig elastisk slibning med sine forskellige finhedsgrader. Den har følgende egenskaber:

  • diameter 115 - 125 mm,
  • 4 kornstørrelser,
  • egnet til vinkelslibere,
  • kornstørrelser: 80, 100, 180 og 280,
  • kornmateriale: korund,
  • kornbinding: syntetisk harpiks.

SV 484 er en universel nylonrondel

Denne nylonskive med syntetisk harpiksbinding bør ikke mangle i noget værktøjssortiment. Den er i stand til at efterbehandle meget forskellige materialer med glatte eller let strukturerede overflader. Resultaterne er så gode, fordi SV 484 efterbehandler materialet blødt med sin slibning. Den sliber ikke kun maling og lak, men også spartelmasse, hvilket giver fremragende grundingsresultater. En god primer er af stor betydning for anvendelser som f.eks. limning af beskyttelsesplader. Derudover kan SV 484 også bruges til at glatte træ og plast som f.eks. akrylvinyl, der hovedsageligt anvendes i hospitalssektoren. Særligt perfekte resultater opnås ved slibning af alle former for metaller og rustfrit stål. Dette er muligt takket være 4 finhedsgrader på rondellen, nemlig grov, medium, fin og meget fin. Disse forskellige finhedsgrader skabes ved hjælp af de forskellige kornstørrelser.

SV 484-nylonrondellen er også et økonomisk hit

Takket være det fremragende forhold mellem pris og ydelse er denne nylonskive også skånsom for håndværkerens pengepung. For det første fordi den kan anvendes universelt med hensyn til materialer. For det andet fordi dens opbygning, som består af nylon med polyesterindlæg, kunstharpiks og korund, har et meget gunstigt forhold mellem aftagning og slid. Da SV 484 hovedsagelig anvendes til efterbehandling af materialer, kan denne nylonrondel anvendes på en lang række områder. Alle, der ofte har at gøre med finslibning, vil derfor ikke længere undvære SV 484.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.