QCA 555 Adapter til Quick Change Disc-støtteskive

Kronenflex skæreskiver A 60 TZ Special: Perfekt skæring af stål og rustfrit stål

Med Kronenflex skæreskiver A 60 TZ Special kan du skære

  • rustfrit stål,
  • stål og
  • ikke-jernholdigt metal

hurtigt og rent. Klingspor tilbyder disse skiver i tre ydelseskategorier. Special-kategorien er den højeste og omfatter produkter med en ekstremt høj skæreydelse og levetid. Kronenflex skæreskiver i Special-klassen er derfor også velegnet til specielle anvendelser.

Fordelene ved Klingspor Kronenflex-skærskiver A 60 TZ Special

Kronenflex-skærskiver A 60 TZ Special er fri for jern, svovl og klor. De er også kendetegnet ved korte skæretider og muliggør dermed en hurtig fremgang i arbejdet. En anden fordel er den lave gratdannelse, som gør langvarig efterbearbejdning unødvendig. Den termiske belastning af det materiale, der skal bearbejdes, er også kun lav. Med Kronenflex A 60 TZ Special skæreskiver kan man derfor inden for meget kort tid opnå optimale resultater ved bearbejdning af stål, rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller. De leveres i en dåse med gennemsigtigt låg, hvori de er beskyttet mod snavs, fugt og skader forårsaget af forkert håndtering. I dåsen opbevares skiverne ideelt, således at deres positive egenskaber bevares i lang tid.

Skæreskiver fra Klingspor - er meget sikre takket være testen i henhold til oSa's retningslinjer

Slibekorn fremstillet i en syntetisk proces sikrer i kombination med bindingen, som er optimalt tilpasset til anvendelsen, en konstant høj ydeevne og lang levetid. Klingspor garanterer den nødvendige sikkerhed ved at overholde alle specifikationer i den europæiske sikkerhedsstandard EN 12413 og test i overensstemmelse med oSa's retningslinjer. oSa (Organisation for the Safety of Abrasives) blev grundlagt af førende producenter af slibeværktøj, herunder Klingspor, for at gøre sikkerhedsstandarderne i Europa mere ensartede og samtidig forbedre dem. oSa-varemærket, som også findes på Kronenflex A 60 TZ Special-skærsliberne, er derfor et let genkendeligt mærke for særligt sikre produkter.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.