QMC 412 Quickdisc til Metal universal, Ikke-jernholdigt metal

Allround-produkt
Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Materialer
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion

QMC 412 - Quick Change Disc for metal Universal, ikke-jernholdige metaller

Quick Change Discs med plastlukning kan anvendes universelt til en lang række slibeopgaver. Dette omfatter bearbejdning af

  • metal og
  • ikke-jernholdige metaller.

Slibeskiverne er velegnede til grov- og mellemslibning. Til dette formål tilbydes egnede produkter i alle størrelser og med den passende diameter. Skiverne fås med forskellige diametre og passer derfor til et bredt udvalg af kommercielt tilgængelige værktøjer. Med den rigtige slibeskive er det muligt effektivt at bearbejde forskellige emner. Høj fleksibilitet er det vigtigste fokus for dette produkt.

Høj materialeaftagning til enhver opgave

Slibning af forskellige materialer lykkes med skiven QMC 412 i bedste kvalitet. Dette sikres ved brug af korund med en høj materialeaftagning. Det betyder, at metal bliver grundigt bearbejdet. Den tætte spredningstype på dette produkt bidrager også hertil. Bindingen er af syntetisk harpiks og meget holdbar. Quick Change-skiverne fra Klingspor overbeviser generelt i den praktiske anvendelse med deres jævne gang. Dette sikrer et ensartet sliberesultat, hvilket er afgørende for professionelt arbejde. At arbejdet kan udføres uden træthed viser sig at være lige så fordelagtigt. Dette kommer både den professionelle bruger og gør-det-selv-folket til gode.

Passer til QMC-systemet med plastadapter

Quick Change Discs med plastfastgørelse er beregnet til QMC-monteringssystemet. Dette system er meget udbredt i praksis og tjener til at sikre en sikker og pålidelig forbindelse med bagskiven. Skiven skal blot placeres på bagskiven og skrues fast til bagpladen med en 180 graders drejning. Et hurtigt skift af slibemiddel er til enhver tid muligt og gør arbejdet meget lettere. Ved hjælp af en adapter kan den også anvendes med vinkelslibere.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter