QMC 910 Quickdisc til Rustfrit stål, Højlegeret stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Keramisk korund
Strøtype tæt
Materialer
Rustfrit stål
Højlegeret stål

QMC 910 - Quick Change Disc til rustfrit stål og højlegeret stål

QMC 910 slibeskiven er designet til krævende arbejde. Den ekstremt høje materialeaftagning kommer til sin ret på

  • rustfrit stål og
  • højlegeret stål.

Denne Quick Change Disc står for kontinuerlig højeste aggressivitet under brug. Takket være multibindingen kan der opnås en kølig slibning ved bearbejdning af rustfrit stål. Dette gør det muligt at opnå fremragende resultater, der overbeviser både hobbyhåndværkeren og den professionelle bruger. Produktet er ideelt for alle brugere, der ikke ønsker at gå på kompromis med overfladebehandling og som lægger vægt på at arbejde hurtigt.

Keramisk korund for bedste materialefjernelse

Ædelstål og højtlegeret stål fjernes grundigt af dette avancerede slibemiddel. Keramisk korund af høj kvalitet sikrer, at brugeren kan bearbejde selv de hårdeste materialer. Det mikrokrystallinske og selvskærpende keramiske korn sikrer de bedste sliberesultater under en lang række forhold. Det store udvalg, som Klingspor tilbyder med QMC 910 slibeskiven, er også en fordel. Skiven fås i forskellige kornstørrelser og er derfor velegnet til mange opgaver. Der kan udføres fint og groft arbejde med den.

QMC med indvendigt plastgevind for en sikker forbindelse

Quick Change Discene med plastfastgørelse placeres på bagskiven og skrues fast til bagpladens indvendige gevindbolt. Denne forbindelse er ikke kun meget sikker, den kan også foretages med en enkelt håndbevægelse. Dette resulterer i korte opsætningstider og en høj grad af fleksibilitet i brugen. Skiven kan også anvendes med en almindelig vinkelsliber. Som tilbehør hertil fås den af Klingspor udviklede QCA 555-adapter. Det betyder, at slibeskiven kan anvendes på alle kommercielt tilgængelige vinkelslibere.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter