QRC 409 Quickdisc til Rustfrit stål, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal

QRC 409 - Quick Change Discs med plastlukning til sikkert slibearbejde

Quick Change Discs er praktiske slibeskiver til små og hurtige slibemaskiner. Slibeskiverne er udstyret med en plastlukning på bagsiden. Dette gør det muligt at fastgøre dem sikkert på den matchende bagskive i QRC-systemet i et enkelt trin. Underlaget er et polyesterstof med et korn af zirconia alumina i en tæt spredning. Multibindingen giver mulighed for en høj materialeaftagning ved arbejde på overflader af rustfrit stål. En kølig slibning bidrager til slibeskivens høje ydeevne på rustfrit stål og til en lav tilstopning på aluminium. Quick Change-skiverne med plastlukning er det rigtige valg til bearbejdning af

  • rustfrit stål,
  • ikke-jernholdigt metal,
  • højlegeret stål.

Quick Change Discs med plastlukning fås i forskellige kornstørrelser. Med matchende bagskiver af forskellig hårdhed er de velegnede til forskellige anvendelser. Hårde bagskiver muliggør effektiv fjernelse af overflader, bløde modeller er optimale til finslibning og til bearbejdning af teksturerede overflader.

Hurtig påsætning og sikker brug af Quick Change Discs

En af de mange fordele ved Quick Change Discs med plastlukning er det hurtige skift af slibeskiverne. For at gøre dette skal du blot placere slibeskiven på pladen med fastgørelseselementet nedad og fastgøre den med en 180-graders drejning med uret. Håndteringen kræver ingen anstrengelse. Den enkle fastgørelse understøtter korte indstillingstider og øger dermed effektiviteten af arbejdsydelsen. Systemet er desuden kendetegnet ved en høj grad af løbejævnhed. Dette resulterer i et ensartet sliberesultat. Desuden muliggør den jævne kørsel et træthedsfrit arbejde med værktøjet. I forbindelse med adapteren QCA 555 kan Quick Change Discs med plastlukning også anvendes på en almindelig vinkelsliber.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter

Kølende slibning
QRC 910
Quickdisc