QRC 411 Quickdisc til Rustfrit stål, Metal universal

lang standtid
Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal

QRC 411 - Quick Change Disc med plastlukning til stor materialeaftagning

QRC 411 slibeskiven har en aggressiv slibeadfærd og er derfor velegnet til krævende opgaver. Anvendelsesområderne omfatter bearbejdning

  • rustfrit stål og
  • metal.

Produktet fås hos Klingspor i forskellige kornstørrelser. Dette giver mulighed for fleksible anvendelsesmuligheder til forskellige arbejder på rustfrit stål og mange andre metaller. De særlige fordele ved skiven er bl.a. de hurtigt udskiftelige skiver og den nemme håndtering. Korte indstillingstider og en høj grad af effektivitet er de vigtigste kendetegn her. Produktet er lige så velegnet til den professionelle bruger som til den ambitiøse gør-det-selv-mand.

Fremragende materialefjernelse takket være tæt belægning

QRC 411 anvender en selvskærpende zirconiumaluminiumoxid og en tæt belægning. Som følge heraf opnår slibemidlet høj fjernelse af materiale og leverer fremragende resultater selv ved udfordrende opgaver. Bindingen er fremstillet med en syntetisk harpiks af høj kvalitet. Hurtigt arbejde er altid muligt med dette aggressive slibemiddel. Med dette produkt nyder brugeren godt af, et jævnt sliberesultat. Arbejdet forbliver træthedsfrit over en lang periode.

Sikker tilslutning via QRC

Quick Change Discs med plastlukning er beregnet til brug med QRC-systemet (Quick Roll Connect). Forbindelsen til bagskiven sker via gevindbøsningen i plast. En 180-graders drejning med uret er alt, hvad der skal til for at fastgøre skiven. Udskiftning af skiven er derfor meget bekvem og hurtig i brug. Hvis du ønsker at bruge skiven med en almindelig vinkelsliber, kan du bruge adapteren QCA 555, som også er udviklet af Klingspor. Ud over Quick Change Discs til QRC tilbyder Klingspor også passende produkter til det lige så populære QMC-system med indvendigt plastgevind.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter