QRC 412 Quickdisc til Metal universal, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Materialer
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal

QRC 412 - Multifunktionel slibeskive til grov- og mellemslibning

Den QRC 412 Quick Change Discs med plastmontering er optimal til grov- og mellemslibning i metalforarbejdningsbranchen og det ambitiøse hjemmeværksted. De højkvalitetsforarbejdede og højtydende slibeskiver er velegnede til bearbejdning af

  • metal og
  • NE-metal.

Professionelle brugere nyder godt af en høj aftagningsgrad, meget god økonomi og korte opsætningstider takket være det hurtige værktøjsskift på de praktiske slibeskiver. Hjemmebrugere nyder også godt af den nemme betjening af QRC 412 Quick Change Discs med plastlukning.

Slibemiddel korund i tæt spredning

På grund af dets særlige hårdhed, sejhed og slidstyrke anvendes korund som slibemiddel på QRC 412 Quick Change Disc med plastlukning. Strøningen er tæt, så bunden af skiven er næsten 100 % dækket af slibekrystaller. Dette giver en høj materialeaftagning og en lang levetid, dvs. en lang produktlevetid. Quick Change Disc med plastlukning anvendes til grov- og mellemslibning af metaller, især også NE-metaller (f.eks. messing, kobber og aluminium, såkaldte ikke-jernholdige metaller). Klingspor tilbyder Quick Change Discs QRC 412 i forskellige diametre og kornstørrelser.

Robust slibeskive takket være kunstharpiksbinding

Designet til professionel brug har QRC 412 med plastlukning en stabil kunstharpiksbinding. Fremragende slibeegenskaber og et behageligt lavt slibetryk kendetegner denne binding. Fremragende kornvedhæftning og lav varmeudvikling ved kraftig brug afrunder den optimale funktionalitet.

Med det rigtige tilbehør til optimale resultater

Quick Change Disc med plastlukning arbejder sammen med Klingspor bagskiven QRC 555, som skaber forbindelsen mellem slibeskiven og værktøjet. Afhængigt af anvendelsen kan der vælges hårdere skiver til høj materialeaftagning eller blødere skiver til større fleksibilitet, f.eks. ved profilerede emner. Slibeskiverne fastgøres til bagskiven via QRC-systemet (Quick Roll Connect) ved en simpel drejning med uret på 180 grader. Den jævne drift muliggør et træthedsfrit arbejde og ensartede resultater. Ved hjælp af den tilhørende QCA 555-adapter er Quick Change Discs også ideelt egnet til alle almindelige vinkelslibere. Deres hurtige montering øger arbejdseffektiviteten mærkbart.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter

lang standtid
QRC 411
Quickdisc