QRC 910 Quickdisc til Rustfrit stål, Højlegeret stål

Kølende slibning
Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Keramisk korund
Strøtype tæt
Materialer
Rustfrit stål
Højlegeret stål
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Bilindustri

QRC 910 - Quick Change Disc til rustfrit stål og højtlegeret stål

Quick Change Disc med plastlås QRC 910 er optimal til bearbejdning:

  • rustfrit stål og
  • højlegeret stål.

Den tætte spredning af slibemidlet på skiven resulterer i højeste aggressivitet ved fjernelse af materiale og lang levetid på skiven. Da Klingspor kun anvender syntetisk fremstillet keramisk korund, er kvaliteten og kornstørrelsen af slibekornet altid den samme. Dette korn i tæt spredning er ideelt til bearbejdning af materialerne rustfrit stål og højtlegeret stål.

Tæt spredt korundkorn til hurtig, ren bearbejdning

Keramisk korund producerer et uregelmæssigt formet korn med en mikrokrystallinsk struktur. I Quick Change-skiverne med plastlukning er dette korn tæt spredt med en binding af syntetisk harpiks. Med denne tætte spredning er næsten hele skiveoverfladen dækket af det mikrokrystallinske, selvskærpende korn. Dette resulterer i permanent højeste aggressivitet, selv ved slibning af hårde materialer som f.eks. stål. Syntetisk harpiks er et meget stærkt bindemiddel med en høj klæbeevne. Sammenlignet med naturlige bindemidler resulterer dette i en bedre vedhæftning af kornet, hvilket fører til et bedre og mere jævnt sliberesultat og en længere levetid for slibeskiven.

Hurtigt og sikkert arbejde med Klingspor Quick Change Discs

Quick Change Disc med plastlukning QRC 910 kan monteres hurtigt og sikkert på bagskiven takket være gevindbøsningen i plast. Quick Change Disc skal blot drejes 180° med uret på bagskiven og dermed fastgøres. Underlagspladen er det ideelle supplement til slibeskiven. Dens hårdhedsgrad bestemmer, om skiven arbejder med høj aggressivitet for høj materialeaftagning eller om den er mere egnet til finslibning. En hård bagskive giver mulighed for større materialeaftagning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter