Slibebånd

Arbejdsområder
Materiale
Maskine
Anvendelsesområder
Produktgruppe
Bånd
Konfektionsform
Teknologi
Diameter/mm
Øvrig diameter
Bredde/mm
Længde/mm
Skaftdiameter/mm
Finhedsgrad
Korntype

Slibebånd efter mål

Slibning, fræsning, skæring, polering - ved bearbejdning af overflader er ét navn altid uadskilleligt: ​​Klingspor. Som en af ​​de ældste producenter af slibemidler i verden, har Klingspor produceret det rigtige slibeværktøj til adskillige formål siden 1893. Klingspor slibeprodukter findes ikke kun på byggepladser, men også inden for industri, medicin og rumfartsteknologi.

Specialiserede produkter til en bred vifte af opgaver

Klingspor-serien omfatter hundredvis af slibebånd til en bred vifte af anvendelser. Fra det mindste file-bånd til håndbetjente maskiner til det ekstremt rivefaste brede bånd til industrisektoren, gennemgår hvert enkelt slibebånd en præcis kvalitetskontrol, som garanterer den bedste levetid ved våd- eller tørslibning. Klingspor producerer alle slibebånd in-house og lægger stor vægt på kvalitet og ressourcebesparende anvendelse af de anvendte råvarer. Derfor lover alle Klingspor slibebånd gode sliberesultater og den rette overflade.

Højkvalitets slibemidler til bearbejdning af forskellige materialer

Det hele er i blandingen - dette motto gælder også for Klingspor-serien af ​​slibebånd. Afhængigt af anvendelsesområdet består bagsiden af ​​slibebåndene af enten papir, polyester, bomuld, blandet stof. Der er et højkvalitets korn lavet af syntetiske korntyper såsom zirconium korund, aluminiumoxid, siliciumcarbid eller keramisk korund. Uanset om det er grovfjernelse eller den fineste finish - med slibebånd fra Klingspor får brugerne altid det perfekte resultat. Anvendelsesområder er:

 

 • Metal,
 • Træ
 • Træbaseret materiale
 • Plast
 • Rustfrit stål
 • Glas
 • Maling, spatel eller lak
 • Aluminium
 • Læder
 • Titanium
 • Plast og
 • mineralsk materiale.

  

Klingspor slibebånd er altid designet til det respektive formål:

Skarpkantede korntyper som f.eks. siliciumcarbid tilbyder en høj grad af aggressivitet til bearbejdning af særligt hårde emneoverflader. Åbenstrøet er særligt velegnede til forbearbejdning af træ, da det forhindrer, at båndet tilstoppes for tidligt. På nogle bånd sørger en speciel antistatisk belægning for, at slibebåndet ikke bliver opladet på grund af friktionsenergien.

Perfekte sliberesultater til våd og tør slibning

Selv med tørslibning opnår brugerne gode og flotte resultater med slibebåndene fra Klingspor. Vådslibning giver dog yderligere fordele: Ved tilsætning af vand, olie eller emulsioner kan materialer afkøles under slibningen. Vådslibning øger desuden levetiden yderligere og beskytter slibeværktøjet. For at drage fordel af disse pluspoint ved arbejdet tilbyder Klingspor også mange slibebånd i den vandfaste variant. Mange Klingspor slibebånd muliggør også køligere slibning med tørslibning: Klingspor bånd med multibinding genererer mindre friktionsvarme og garanterer dermed en lavere temperatur på emnet.

Hvilke slibebånd tilbyder Klingspor?

Næppe nogen anden producent tilbyder et så bredt udvalg af produkter som Klingspor. Derfor fås Klingspor slibebånd også i en lang række udformninger - for eksempel som langbånd, korte bånd, hobbybånd, brede bånd og sliberinge.

Med dette sortiment dækker Klingspor alle anvendelsesområder - fra brug på en industriel slibemaskine til drift på en håndholdt slibemaskine, håndfil, kantslibemaskine eller profilslibemaskine. Professionelle og gør-det-selv-folk er også forkælet med valg, når det kommer til korn: Kornsortimentet af Klingspor slibebånd spænder fra produkter til kalibreringsslibning for at opnå den højeste afslibningsgrad til den fineste slibning af polerbare overflader.

Uendelig slibepræcision takket være holdbare båndsamlinger

Slibebånd er - groft sagt - faktisk ruller af sandpapir, som er forbundet med hinanden i enderne med en speciel og meget holdbar samling. Klingspor har en bred vifte af båndsamlinger i sin portefølje for at sikre, at alt kører glat ved slibning med bånd. Disse samlinger løber normalt i en vinkel på 45° - 80° i forhold til båndets bevægelsesretning, hvor ved de undgår en brat overgang ved tilslutningspunktet og dermed sikrer en særlig jævn og stabil kørsel af båndet.

Ved stødsamlingen - hvor de to ender af båndet sættes ind mod hinanden med millimeterpræcision - tilføjes en forstærkningstape på forsiden eller bagsiden. Denne består for det meste af en stofforstærket film. En anden standardvariant er skiftevis affasede ender, som placeres oven på hinanden og derefter presses stabilt.

Kompetent rådgivning og individuel produktion

For at brugerne kan finde det helt rigtige slibebånd til enhver anvendelse, tilbyder Klingspor omfattende rådgivning om sine bånd og andre produktgrupper via telefon eller e-mail.

Klingspor’s salgsteam besvarer også gerne spørgsmål om den individuelle produktion af slibebånd af mærket Klingspor. Fx kan man tænke sig specialfremstillede produkter med specielle lukkeformer eller tapekanter. Klingspor producerer også helt specielle slibebånd til usædvanlige anvendelser og maskiner.

Bånd-konfigurator

Med vores intuitive båndkonfigurator giver vi dig mulighed for hurtigt og nemt at konfigurere og bestille skræddersyede bånd til dine maskiner og dine krav.

Til båndkonfiguratoren  >