CS 308 Y Slibebånd, lærred til Rustfrit stål, Træ, Stål, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag Y-polyester
Materialer
Rustfrit stål
Træ
Stål
Ikke-jernholdigt metal
Plast

CS 308 Y slibebånd - til jævn og ren slibning med maskine

Slibebåndet CS 308 Y fra Klingspor har et klart defineret anvendelsesområde - slibning af hårde materialer på store maskiner. Det er lige så velegnet til langbåndsmaskiner som til bredbåndsmaskiner. Det anvendes også på søjleslibemaskiner. Dette produkt af høj kvalitet anbefales til slibning af

  • rustfrit stål,
  • træ og hårdttræ,
  • stål,
  • ikke-jernholdigt metal og
  • plast.

Fugtbestandigt slibebånd med høj rivefasthed

Det Slibebånd CS 308 Y er specielt udviklet af Klingspor til maskinslibning med høj materialeaftagning. For at sikre den nødvendige holdbarhed og stabilitet er Slibebåndet CS 308 Y fremstillet af rivefast polyester som underlagsmateriale. Dette muliggør slibning af store arealer ved høj hastighed. Med sit høje polyesterindhold i støttematerialet er dette slibemiddel velegnet til arbejde i et fugtigt miljø.

Slibebånd CS 308 Y - til industriel brug fra grovslibning til finslibning

Det Slibebånd CS 308 Y fra Klingspor har en tæt kornfordeling. Korntypen er korund. Slibemidlet er bundet til polyesterbåndet med en blanding af syntetisk harpiks. Dette gør det til den ideelle løsning til slibning af kanter og overflader og til afgratning af metal. Slibebåndet CS 308 Y kan uden problemer anvendes til tunge opgaver.

Slibebånd CS 308 Y - med den perfekte kornstørrelse og bredde

Det Slibebånd CS 308 Y fås med kornstørrelser i det lave til mellemstore område. Til overfladebearbejdning på træ anbefales et medium korn. For at opnå et ensartet glat resultat er det tilrådeligt at anvende et slibemateriale med en lille kornstørrelse. Den nødvendige bredde afhænger af den maskine, der skal anvendes.

Det Slibebånd CS 308 Y har en tæt spredning, der sikrer en høj fjernelse. Dette slibebånd af høj kvalitet fås med individuelle dimensioner på forespørgsel og efter aftale.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.