CS 308 Y Bredbånd, lærred til Træ, Ikke-jernholdigt metal, Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag Y-polyester
Materialer
Træ
Ikke-jernholdigt metal
Rustfrit stål
Stål
Plast

Universelt anvendeligt - Klingspor CS 308 Y bredbånd

CS 308 Y slibebåndet fra Klingspor er velegnet til mange formål, det bruges til slibning:

  • Træ
  • Ikke-jernholdigt metal
  • Rustfrit stål
  • Stål

Det gør det også attraktivt for gør-det-selv-folket, som ikke ønsker at købe et separat slibebånd til hvert enkelt materiale. Det fås i grov, medium og fin kornstørrelse.

For ensartet høj materialeaftagning: tæt spredt korn med kunstharpiksbinding

Slibekorn af høj kvalitet, der anvendes i en tæt spredning, sikrer høj materialeaftagning ved slibning af træ og metal. Det betyder, at underlaget er næsten helt dækket af korn. En tæt spredning muliggør en høj materialeaftagning ved bearbejdning af metal. Toplaget på alle Klingspor-slibemidler er fremstillet af syntetisk harpiks. Dette er mere stabilt end naturlige bindemidler og er også kendetegnet ved en højere klæbestyrke. Syntetisk harpiks sikrer derfor en bedre vedhæftning af slibestøvet og forhindrer dermed for tidlig slidning af slibestøvet. I Klingspors slibemidler har dækbindingen en ensartet tykkelse. Dette er muligt ved hjælp af kontinuerlige laser- og regelmæssige vægtmålinger, der overvåger påføringen af dæklaget og mængden af korn.

Robust og rivefast: Til bredbånd CS 308 Y fra Klingspor anvendes rivefast polyester af Y-polyester

som underlag. Det er robust og gør også slibebåndet interessant til anvendelser, hvor det udsættes for hårdt brug. På grund af det rivefaste stofunderlag kan det f.eks. bruges til grov materialeafslibning. Slibebåndet er også modstandsdygtigt over for fugt. Det universelt anvendelige bredbånd CS 308 Y fra Klingspor er derfor ideelt egnet som basisudstyr til industri og håndværk.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.