CS 310 X Slibebånd, lærred til Rustfrit stål, Træ, Stål, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Rustfrit stål
Træ
Stål
Ikke-jernholdigt metal
Plast
Anvendelsesområder
Gelænderkonstruktion
Låsesmed
Metalarbejde
Møbelindustri
Stålkonstruktion
Træforarbejdende industri

Slibebånd CS 310 X - det stabile bånd til slibning af hårdt træ

Slibebåndet CS 310 X fra Klingspor imponerer med sin stabilitet og gode fjernelse af materiale. På grund af det rivefaste X-stofunderlag er bredbåndet velegnet til bearbejdning af

  • hårdttræ og andre træsorter,
  • stål,
  • rustfrit stål,
  • ikke-jernholdige metaller og
  • plast.

Med sin robuste bomuldsryg anbefales dette førsteklasses slibemiddel til krævende arbejde inden for alle områder af metal- og træbearbejdning. De vigtigste brugere er blandt andet låsesmede, metal- og stålkonstruktionsvirksomheder, virksomheder, der forarbejder metalspoler og metalplader, møbelværksteder, tømrer- og snedkerforretninger. Hjemme- og hobbyhåndværkere sætter også pris på dette bredbånds holdbarhed og kvalitet.

Højkvalitets slibelærred med fremragende kornhæftning

Det slidstærke X-stofunderlag på Slibebånd CS 310 X fra Klingspor garanterer en lang levetid ved brug på bredbåndsmaskiner og på talrige andre stationære og håndholdte apparater. På grund af den gode kornvedhæftning slides slibemidlet imponerende langsomt. Bredbåndet fås i et stort kornsortiment. Det er derfor lige så velegnet til tør grov slibning og kalibreringsslibning af kanter og overflader som til fin- og ultrafint slibning af træ, stål og andre materialer. Desuden kan Slibebåndet CS 310 X anvendes som slibering på gummikroppene GK 555 og GK 555 A samt som stoflamel i lamel-slibeværktøjer.

Slibebåndet CS 310 X er et specialprodukt med tæt belægning

Bredbåndet med stofunderlag skylder sin holdbarhed og gode materialeaftagning til sin tætte belægning og sin kunstharpiksbinding af høj kvalitet. Dette sikrer, at korundkornet hæfter pålideligt på det rivesikre bomuldsunderlag med X-stof under hård brug. Klingspor tilbyder CS 310 X-slibelærredet som bredt, kort og smalt bånd samt som konisk formet slibering. Dette produktsortiment gør det muligt at udstyre standslibemaskiner, planslibemaskiner og parketslibemaskiner med dette slibelærred af høj kvalitet.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.