CS 310 X Sliberinge til Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Metal universal
Plast
Anvendelsesområder
Gelænderkonstruktion
Låsesmed
Metalarbejde
Møbelindustri
Stålkonstruktion
Træforarbejdende industri

CS 310 X sliberinge - for fremragende resultater ved bearbejdning af metaller

Slibering CS 310 X er udviklet af Klingspor til universel brug ved bearbejdning af metaller. Desuden er disse sliberinge velegnet til plast og træ. De kan anvendes lige så godt på stationære maskiner som på håndstyrede maskiner. Disse sliberinge er særligt velegnede til industrier, f.eks. inden for metal- og træbearbejdning. Inden for håndværkssektoren, f.eks. i låsesmedeværksteder, i metalbyggerier, i stålbyggerier, i rækværkskonstruktioner, i snedkerier, i tømrerværksteder, i møbelværksteder og i parketforarbejdning, nyder brugerne godt af fordelene ved disse sliberinge af høj kvalitet. Også inden for hobby- og gør-det-selv-området er der mange brugere, der sætter pris på dem. De anbefales især til bearbejdning af

  • rustfrit stål,
  • stål,
  • ikke-jernholdigt metal,
  • plast og
  • træ.

Til aggressiv slibning med en høj materialeaftagning og optimal kontrol

Til Sliberinge CS 310 X tilbyder producenten en cylindrisk gummikrop, som sikrer en skridsikker fastgørelse ved høj hastighed. Dette slibemiddel er bundet i et spiralformet overlappende mønster. Dette sikrer et jævnt løb af båndet og samtidig en stort set stødfri arbejdsgang. Desuden forhindrer den spiralformede binding med en rygforstærkning, at ringen bliver ustabil.

Slibering CS 310 X - med fremragende stabilitet takket være det rivefaste bomuldsunderlag

Ved slibning med sliberinge opstår der jævnligt høje centrifugalkræfter, som belaster slibemidlet usædvanligt meget. Det rivesikre bomuldsunderlag som rygmateriale giver den nødvendige styrke, der gør det muligt at arbejde sikkert under disse forhold. Dette slibemiddel med korntypen korund er bundet til underlaget med et lag syntetisk harpiks.

Med det rigtige korn, den optimale bredde og den passende diameter

Sliberinge CS 310 X fra Klingspor fås i de forskellige diametre, der er almindeligt anvendt i industrien. Kornstørrelsen ligger i området medium til fint. Korntypen er tæt. Den rigtige bredde fåes til næsten alle opgaver. På forespørgsel og efter aftale tilbyder Klingspor dette kvalitetsprodukt i specialudførelser med individuelle dimensioner.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.