CS 310 XF Små slibebånd til Rustfrit stål, Metal universal, Ikke-jernholdigt metal, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag XF-bomuld
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Stål
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Metalarbejde

Filebånd CS 310 XF - et rivefast slibebånd til metalbearbejdning

Filebåndet CS 310 XF fra Klingspor imponerer med sin fremragende tilpasningsevne og rivefasthed. Det er ideelt velegnet til bearbejdning af forskellige materialer, såsom

  • stål
  • rustfrit stål
  • og ikke-jernholdige metaller.

Disse filebånd af høj kvalitet har bevist deres værd i den metalbearbejdende industri og i håndværksindustrien. I låsesmedeværksteder, i metalbyggeri, ved konstruktion af gelændere og balustrader hører de til de uundværlige værktøjer. Afhængigt af kornstørrelsen er Filbåndet CS 310 XF fra Klingspor egnet til alt fra grov til fin slibning. Ved grovslibning er det kendetegnet ved sin høje materialeaftagning. Med det tilpasselige, rivefaste filebånd CS 310 XF kan overflader og kanter på metaller bearbejdes effektivt.

Universel anvendelse på slibemaskiner

filebåndet CS 310 XF er specielt udviklet af Klingspor til brug på håndholdte filer. Ved bearbejdning af metal anbefales det til præcis slibning af radier og konturer. Et bomuldsunderlag tjener som underlag for slibemidlet. Dette er et tilpasbart og rivefast underlag. I kombination med den høje kornhæftning giver dette en lang levetid med et konstant optimalt sliberesultat. Stødsamlingen på disse tilpasselige bånd er beregnet til brug på håndbåndsfile. En stofforstærket film på bagsiden garanterer holdbarheden af samlingen.

Filebånd CS 310 XF fra Klingspor - i forskellige udgaver

filebåndet CS 310 XF til bearbejdning af metal i standarddimensioner og med de gængse kornstørrelser tilbydes af Klingspor direkte i prislisten. Til maskiner og krav, der afviger fra standarderne, kan der leveres individuelle båndlængder og -bredder, forudsat at minimumsbestillingsmængderne overholdes. Det tilsvarende slibelærred fås desuden som korte og smalle bånd.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.