CS 310 XF DIY-pakket Slibebånd, lærred til Rustfrit stål, Metal universal, Ikke-jernholdigt metal, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag XF-bomuld
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Stål
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Metalarbejde

Filebånd Klingspor CS 310 XF til præcist slibearbejde

filebåndet CS 310 XF er det ideelle supplement til båndfilerne til mobil brug. Det er særligt tilpasbart og er velegnet til bearbejdning af

  • metal,
  • rustfrit stål,
  • stål og
  • ikke-jernholdigt metal.

Især ved radier og konturer giver CS 310 XF filebåndet fra Klingspor optimal fleksibilitet.

Slibemiddel af høj kvalitet optimalt kombineret

filebånd anvender korund i en tæt strøning som slibemiddel. Det syntetiske korn er fremstillet af aluminiumoxid og er kendetegnet ved sin særlige sejhed og hårdhed. Som følge heraf sikrer slibebåndet en høj og jævn materialeaftagning. Højkvalitets syntetisk harpiks tjener som bindemiddel, hvori slibekornet er sikkert og fast indlejret. Underlaget af XF-bomuld sikrer en fremragende fleksibilitet. På grund af sin samtidige rivefasthed bidrager underlaget til arbejdssikkerhed og beskyttelse af arbejdsemnerne mod skader.

SB-pakket til salg og sikker opbevaring

filebåndet Klingspor CS 310 XF er SB-pakket. Emballagen giver store fordele ved salg i byggemarkeder og specialforretninger. Den muliggør en pladsbesparende og overskuelig præsentation i handelen. Desuden giver emballagen fordele ved oplagring i industri og handel. På lageret finder produktet sin sikre plads og giver nem adgang på grund af ophængningsanordningen. Samtidig beskytter emballagen filebåndet mod skader under opbevaring. Som udskiftningsslibebånd i værktøjskassen er båndet også sikkert pakket på montagepladsen og dermed beskyttet mod skader.

Filebånd med sikker stødforbindelse

Ud over effektivitet og ydeevne er arbejdssikkerhed et vigtigt aspekt, når der vælges slibemidler. Filbånd er uendelige. CS 310 XF filebåndet er sikkert forbundet med en stumpsamling. Til dette formål er bælteenderne skåret i en vinkel og limet under med stofforstærket folie. Den stabile lukning gør filebælterne egnede til høje krav.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.