CS 311 Y ACT Slibebånd, lærred til Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype åben
Underlag Y-polyester
Materialer
Træ
Metal universal
Anvendelsesområder
Træforarbejdende industri
Vindues- og dørkonstruktion

Klingspor CS 311 Y ACT slibebånd - slibebånd af høj kvalitet til træarbejde

Klingspor Slibebånd CS 311 Y ACT har en særlig rivefast stofryg med åben spredning og anvendes til bearbejdning af

  • træ,
  • metal og
  • ikke-jernholdigt metal.

Fokus for dette slibebånd er bearbejdning af blødt træ. Slibebåndet anvendes i træindustrien, f.eks. i produktionen af krydsfiner og limede træplader samt i vindues- og dørfremstilling. Desuden er slibebånd med disse egenskaber efterspurgte inden for parketproduktion. Håndværksvirksomheder som tømrere, snedkere og tømrerværksteder nyder lige så meget godt af slibebåndet til træ af høj kvalitet som hjemme- og hobbybrugere.

Slibebånd CS 311 Y ACT med høj materialeaftagning

Slibebånd CS 311 Y ACT fra Klingspor anvendes overalt, hvor der er behov for alt fra kalibrering til finslibning af overflader af massivt træ eller træmaterialer, især ved bearbejdning af nåletræ. Slibebåndet CS 311 Y ACT kan anvendes i bredbåndslibere og langbåndslibere samt i kant- og parketslibere. Disse er udstyret med enten korte, smalle eller brede bånd. Alle disse leveringsformer er tilgængelige. Bagsiden til dette produkt er en rivefast Y-polyester. Til bindingen anvendes en solid kunstharpiks af høj kvalitet.

Mere kraftfuldt takket være forbedret ACT-formulering

Ved tungt arbejde viser slibebåndet, der er bundet med fast syntetisk harpiks med åben fordeling og forbedret ACT-formulering, sig at være særligt rivefast og stabilt. Samtidig kan der opnås en høj materialeaftagning. Sammen med den antistatiske finish sikrer Slibebåndet CS 311 Y ACT fra Klingspor lavt tilstopning og forbedrer dermed levetiden. I praksis viser materialet sig at være modstandsdygtigt over for fugtige og klimatiske forhold og er afvaskeligt op til kornstørrelse 50. Slibebåndet er velegnet til en lang række opgaver og fås i forskellige størrelser. Alle Klingspor-produkter fremstilles internt i virksomheden og opfylder de højeste kvalitetskrav. Korntyperne og underlagsmaterialerne er specialiserede produkter, der er udviklet specielt til det pågældende materiale.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.