CS 311 Y ACT Bredbånd, lærred til Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype åben
Underlag Y-polyester
Materialer
Træ
Metal universal
Anvendelsesområder
Træforarbejdende industri
Vindues- og dørkonstruktion

Klingspor CS 311 Y ACT bredbånd - ideelt til slibning af langfibret træ

Det brede bånd CS 311 Y ACT fra Klingspor er særligt velegnet til slibning af langfibret træ, der har tendens til at tilstoppe slibemidlet. Det er kendetegnet ved:

  • Lavt tilstopning
  • Høj rivefasthed
  • God materialeaftagning
  • Lang levetid

Det har desuden en antistatisk overflade, der reducerer slibestøvets vedhæftning. Dette giver dig mulighed for at arbejde hurtigt uden afbrydelser og er nødvendigt, fordi elektrisk ladet slibestøv næppe opsamles selv af meget gode udsugningssystemer. Klingspor CS 311 Y ACT bredbåndet til bearbejdning af træ fås både i meget grove og ekstremt fine kornstørrelser.

Underlaget - rivefast polyester

Til bredbåndet CS 311 Y ACT anvender Klingspor rivefast polyester som underlag. Det er betydeligt mere robust end papir og kan derfor modstå højere krav, f.eks. ved slibning med groft korn. Da CS 311 Y ACT er beregnet til brug på kontaktvalser, har bagsiden en F4 G-binding. Med denne stødbåndsbinding skæres båndet i en vinkel i forhold til kørselsretningen, og der påføres en film på bagsiden.

Lav tilstopning på grund af åbent spredt slibekorn

En åben spredning af slibekornet sikrer fremragende materialeaftagning med lang levetid på Bredbånd CS 311 Y ACT. Mellemrummene mellem de enkelte korn gør det muligt at fjerne spåner hurtigt, så slibebåndet ikke tilstoppes ved bearbejdning af langfibret træ. Slibestøv klæber normalt let til træ, slibebåndet og maskinen, da det oplades ved friktion under slibningen. For at forhindre dette er CS 311 Y ACT udstyret med en antistatisk finish. Dette gør det muligt for den elektriske ladning at aflade via slibebåndet og maskinen.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter