CS 320 Y Bredbånd, lærred til Mineralske materialer, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag Y-polyester
Materialer
Mineralske materialer
Plast
Anvendelsesområder
Møbelindustri
Træforarbejdende industri
Vindues- og dørkonstruktion

CS 320 Y bredbånd med lærredsunderlag til mineralske materialer, glas og plast

Få materialer stiller så høje krav til et slibemiddel som sten, plast, glas, keramik, krystal eller beton gør. Med undtagelse af plast er disse materialer ikke særlig hårde, men de er hårdere end metal. For at kunne bearbejde disse materialer er der nogle krav, som slibemidlet skal opfylde:

  • Rivefast underlag til høje hastigheder
  • Varmebestandigt slibebånd
  • Vandafvisende slibemiddel til vådslibning
  • Ekstremt hårde og spidse slibekorn

Hvorfor Klingspor CS 320 Y-bredbåndet er meget velegnet til glas, keramik eller sten

Underlaget og dermed støtten til slibemidlet på bredbåndet CS 320 Y er et meget rivefast specialstof af Y-polyester, som også er ufølsomt over for fugt og fugtighed og dermed velegnet til vådslibning. Slibebåndet leverer høj aggressivitet under slibning på grund af den tætte spredning og evnen til at slibe ved høje båndhastigheder og stærkt kontakttryk. Den syntetiske harpiksbinding holder de ekstremt hårde siliciumcarbid-slibekorn sikkert og fast. Kombinationen af rivefast polyester, siliciumcarbidkorn og harpiksbinding sikrer alle de egenskaber, der er nødvendige for at bearbejde hårde materialer.

Meget hårde og skarptskårne siliciumcarbid-slibekorn

Til hårde overflader på emner som glas, sten eller keramik kræves der meget høj aggressivitet og slibeevne. Slibemidlet skal derfor være ekstremt skarptskåret og hårdt. Korntypen siliciumcarbid er det hårdeste slibemiddel, der fremstilles syntetisk. Det har næsten samme hårdhed som en diamant. Siliciumcarbidets krystallinske struktur betyder, at slibekornet ikke slibes, men at dele af strukturen brydes helt væk. Tilbage er en krystallinsk struktur med en hård overflade og skarpe kanter. Dette gør CS 320 Y-slibebåndet selvskærpende.

Bredbånd fra Klingspor til jævnt båndløb og præcist arbejde

Klingspor-slibebånd er konstrueret som endeløse bånd. For at muliggøre jævn og ren slibning er båndene samlet ved stødbindingen på forskellige måder. Den gængse form for sammenføjning er F1: Enderne skæres skråt og limes sammen med en overlapning. Lukningstype F2: Kornspidserne slibes af ved limningsstedet, hvilket gør båndet endnu mere glat under slibningen. Lukningsformerne F3 G og F4 G: Båndet skæres i en zigzaglinje eller i en vinkel, og lukningen limes på undersiden med stofforstærket folie.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.