CS 321 X Slibebånd, lærred til Glas, Sten, Mineralske materialer, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Glas
Sten
Mineralske materialer
Plast
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Medicinteknik

Slibebånd CS 321 X - med bomuldsstof som bagside til en bred vifte af anvendelsesområder

Slibebåndet CS 321 X er designet til behandling af materialer, der er hårdere end gennemsnittet. Det har bl.a. bevist sit værd i glasindustrien, i keramik- og porcelænsfabrikker, i industrier for rustfrit stål, inden for medicinsk teknologi og i flybyggeri. Anvendelse af CS 321 X-slibebåndet anbefales f.eks. til

  • plast,
  • glas,
  • keramik og porcelæn,
  • rustfrit stål,
  • titanium og titaniumlegeringer,
  • ikke-jernholdige metaller og
  • gummi.

Til fine overflader ved industriel slibning

Slibebåndet CS 321 X anvender et X-bomuldsstof som underlagsmateriale. Dette stof viser sig også at være imponerende rivefast i fugtige og våde miljøer. Derfor er det velegnet til tør- og vådslibning.

Slibebånd CS 321 X - et hårdt og aggressivt slibemiddel til en ren finish med en høj materialeaftagning

Den rivefaste bomuldsryg på dette slibebånd gør det muligt at bruge det til groft arbejde og arbejde med høj hastighed. Det slibende siliciumcarbid er fastgjort til underlaget med et lag solidt syntetisk harpiks. Klingspor leverer dette slibemiddel som kort og smalt bånd og med en overbredde til bredbåndsslibemaskiner. Det betyder, at det kan anvendes på automatiske slibemaskiner og på specielle glasslibemaskiner samt på standslibemaskiner og med håndholdte apparater.

Slibebånd CS 321 X - til industriel brug ved slibning af overflader og kanter

Det Slibebånd CS 321 X er kendetegnet ved en tæt strøning. Dette muliggør slibning af kanter og overflader og afgratning af metal med et fremragende arbejdsresultat. Dette slibemiddel er velegnet til titanium og til andre materialer, der er ret vanskelige at bearbejde. Dets særlige anvendelsesmuligheder omfatter anvendelse som slibelamel i slibehjul. Disse kan anvendes til bearbejdning af stengulve, mineralske fliser og andre materialer, der er vanskelige at bearbejde.

Med den optimale kornstørrelse og bredde

Slibebåndet CS 321 X fra Klingspor fås i forskellige kornstørrelser i mellemklassen. Glas, keramik og porcelæn kræver vådslibning. Til titan, andre hårde metaller, træ og gummi anvendes tørslibning. For at opnå en endnu mere raffineret finish kan Slibebåndet CS 321 X anvendes i kombination med en slibepasta. På forespørgsel og efter aftale fremstiller Klingspor udgaver med individuelle dimensioner.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.