CS 322 X Slibebånd, lærred til Glas, Sten

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Kork
Underlag X-bomuld
Materialer
Glas
Sten

Klingspor CS 322 X slibebånd - det robuste slibebånd til glasbearbejdning

Med sit robuste stofunderlag er Klingspor CS 322 X slibebåndet ideelt til fremragende poleringsresultater. Båndet er velegnet til bearbejdning af

  • glas,
  • sten og
  • keramiske materialer.

Slibebåndets bagside har en højkvalitetsbelægning af kork og syntetisk harpiks. Denne belægning gør det muligt at polere glas. Belægningen er elastisk, hvilket gør det muligt at trykke slibemidlet forsigtigt under behandlingen. Slibebåndet tilpasser sig således perfekt til konturerne - resultatet af slibeprocessen er en meget glat blank overflade. Samtidig er sliddet meget lavt. Klingspor Slibebåndet CS 322 X imponerer med lang levetid og en ensartet poleringseffekt. Det blev specielt udviklet til glasindustrien. Båndet kan også med fordel anvendes af håndværkere, kunsthåndværkere og kunstnere.

Underlag af høj kvalitet med god vedhæftning af korn

Det ideelle korn af kork til polering glas hæfter sikkert på det rivefaste og elastiske bomuldsstof til Slibebånd CS 322 X takket være de perfekt tilpassede kunstharpikskomponenter. Bomuldsunderlaget er ekstremt elastisk og fleksibelt. Samtidig er materialet relativt let. Slibebåndet CS 322 X fra Klingspor er vandtæt og derfor velegnet til den vådslibning, der er nødvendig ved polering af glas.

Klingspor CS 322 X slibebånd - kan bruges på mange maskiner

Slibebåndet CS 322 X fra Klingspor er beregnet til brug på kant- og standslibemaskiner til polering af glas i den industrielle produktion. Det er produceret som et endeløst bånd. Dette slibemiddel kan produceres i forskellige dimensioner. Ønskede individuelle dimensioner til Slibebåndet CS 322 X kan uden problemer leveres efter aftale.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.