CS 325 Y Slibelærred KULEX til Rustfrit stål, Glas, Sten, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC, agglom.
Strøtype tæt
Underlag Y-polyester
Materialer
Rustfrit stål
Glas
Sten
Metal universal
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Metalarbejde
Rørledningskonstruktion

CS 325 Y slibebånd - for et rent og skinnende slibemønster

Slibebåndet CS 325 Y fra Klingspor har et stofunderlag af Y-polyester og er velegnet til slibning af en lang række materialer. Ved slibning af arbejdsemner i forskellige former muliggør dette langtidsslibebånd et blankt slibemønster. Det langtidsholdbare slibebånd af høj kvalitet anbefales til bearbejdning af mange forskellige materialer, f.eks. til slibning af

  • rustfrit stål,
  • glas,
  • sten og
  • metal.

Fordelene ved slibebåndet CS 325 Y er konstant fremragende overfladekvalitet

Slibebånd CS 325 Y fra Klingspor er et imponerende langtidsslibebånd med flere fordele. Disse omfatter bl.a. dets bagside af Y-polyester. Samtidig udmærker slibebåndet sig ved en over gennemsnitslevetid ved samme overfladekvalitet. Slibebåndets bindemiddel er fremstillet af fast syntetisk harpiks. Slibematerialet er et siliciumcarbid-agglomerat, som er kendetegnet ved en særlig hårdhed. Slibebåndet CS 325 Y (KULEX) kan anvendes med middelhøjt og højt kontakttryk. Y-polyester gør dette slibebånd vandtæt, hvorfor det er særligt velegnet til vådslibning. Det langtidsholdbare slibebånd, der er specielt udviklet til brillantslibning, giver et blankt snit. Det anvendte silikonekorn er et ekstraordinært skarpkantet og hårdt slibemateriale.

For alle materialer giver KULEX et jævnt, brillant slibemønster. Det langtidsholdbare slibebånd er lige velegnet til slibning af runde og flade emner.

Slibebånd CS 325 Y - et strålende slibemønster og nem håndtering

Slibebånd CS 325 Y fra Klingspor er nemt at bruge. Det viser sig tydeligt i dets maskinelle anvendelse ved slibning af rustfrit stål og andre materialer. Det kan anvendes til centerless slibemaskiner, overfladeslibemaskiner og bredbåndsslibemaskiner. Til forslibning og finslibning viser dette langtidsholdbare slibebånd førsteklasses egenskaber og garanterer en ren og skinnende finish.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.