CS 326 Y Slibelærred KULEX til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund, agglom.
Strøtype tæt
Underlag Y-polyester
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Metalarbejde
Rørledningskonstruktion

CS 326 Y slibebånd - det langtidsholdbare slibemiddel med lang levetid

Slibebåndet CS 326 Y fra Klingspor imponerer med en levetid, der ligger over gennemsnittet. Dermed er det et langtidsslibemiddel af høj kvalitet. Det viser sine mange fordele især ved vådslibning. Dette slibebånd er velegnet til brug på

  • centerless rundslibemaskiner,
  • overfladeslibemaskiner,
  • bredbåndslibemaskiner og
  • trådslibemaskiner.

I praksis resulterer dette i et væld af anvendelsesmuligheder på alle gængse bearbejdningsmaskiner. Slibebåndet CS 326 Y fås som korte og lange bånd og som bredbånd. Brugere i metalforarbejdningsindustrien nyder godt af de fremragende egenskaber ved dette slibebånd, ligesom rørproducenter, industrier der forarbejder rustfrit stål og i trådindustrien. Dette slibebånd har også vist sit værd inden for hobbyhåndværk.

Slibebånd CS 326 Y - for et førsteklasses sliberesultat og en lang levetid

Slibebånd CS 326 Y KULEX er primært beregnet til bearbejdning af rustfrit stål og stål. Klingspor tilbyder dette bånd i mange forskellige kornstørrelser. Til bindingen anvendes en fast syntetisk harpiks af høj kvalitet. De vigtigste fordele ved dette langtidsslibebånd er den ekstraordinært lange levetid, den imponerende ensartethed af arbejdsresultaterne og den silkematte finish. Bagsiden af dette vandafvisende slibebånd er en rivefast Y-polyester.

Slibebånd CS 326 Y - den optimale løsning til overfladeslibning

Det Slibebånd CS 326 Y er specielt udviklet af Klingspor til vådslibning på centerless maskiner. Det kan også anvendes til andre slibeprocesser, der involverer overfladeslibning med kontakthjul. Desuden kan det bruges til tørslibning, når der kræves et konstant sliberesultat med lang levetid. Dette slibebånd er et produkt med et hårdere agglomeratkorn til slibning med et middelhøjt til højt kontakttryk. Som alle Klingspor-slibebånd har KULEX et syntetisk fremstillet korn, en bagside af høj kvalitet og et pålideligt bindemiddel. Produktets egenskaber er specielt tilpasset bearbejdning af rustfrit stål og stål. Dette gør det muligt at opnå optimale resultater i praksis.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.