CS 329 Y Slibelærred KULEX til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund, agglom.
Strøtype tæt
Underlag Y-polyester
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Rørledningskonstruktion

Slibning med CS 329 Y bredbånd fra Klingspor

Bredbåndet CS 329 Y fra Klingspor står for holdbarhed og stabilitet i kombination med en fremragende slidstyrke. Den rivesikre bagside af Y-polyester åbner op for en lang række anvendelsesmuligheder for slibebåndet. Hertil hører bearbejdning af

  • stål,
  • rustfrit stål,
  • aluminium og 
    - andre metaller

Hvad enten det er i et industrielt metalværksted, et låsesmedsværksted eller i et privat værksted i hjemmet - rustfrit stål og andre metaller kan bearbejdes nemt og effektivt med bredbåndet CS 329 Y. Slidadfærden i agglomeratet er optimeret til tør slibning under lavt kontakttryk. Den rivefaste bagside af slidstærk polyester skal fremhæves. Det klarer selv de højeste krav.

Rivefast bagside takket være Y-polyester

Det robuste stofunderlag af Y-polyester garanterer langvarig brug. Modstandsdygtigheden af polyestervævet som bagside er særlig fordelagtig ved slibning af materialeaftagning. På stationære bredbåndmaskiner overbeviser slibebåndet fra Klingspor med en ensartet overfladekvalitet over en lang driftstid. Den høje korntæthed er også her afgørende.

Agglomerat med høj korntæthed

Den høje korntæthed på slibebåndet og de slibekorn, der er bundet i en kugle, skal også fremhæves. Bredbåndet CS 329 Y fås fra grov til finkornet. Grov slibning på store flader eller grove kanter er lige så mulig som finslibning på mindre detaljer som f.eks. dørhåndtag eller trappegelænder. Fordi det er et agglomeratbånd, har CS 329 Y en meget længere levetid end konventionelle slibebånd.

Klingspor-kvalitet til industri og håndværk

bredbåndet lover gode resultater med professionel kvalitet til både industrien og håndværkere. Den rivesikre bagside af polyester og det tæt arrangerede kornagglomerat garanterer problemfri brug med lang driftstid.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.