CS 330 X Slibebånd, lærred til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC/kork
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

Slibebånd CS 330 X - den optimale løsning til fin slibning og polering over gennemsnittet

Slibebånd CS 330 X med lærredsryg er ideelt til slibning af ekstraordinært fine overflader. Det overbeviser med mange fordele og er

  • alsidigt,
  • perfekt til slibning og polering,
  • kan bruges både vådt og tørt og
  • fleksibelt og holdbart.

Dette højkvalitetsprodukt fra Klingspor anbefales til brug på forskellige slibemaskiner.

Slibebånd CS 330 X - til blød slibning af fine overflader

Slibebånd CS 330 X fra Klingspor har et lærredsunderlag af X-bomuld, som er kendetegnet ved sin holdbarhed og særlige fleksibilitet. Slibematerialet er siliciumcarbid i kombination med kork og dets polerende egenskaber. Da dette slibemateriale er tæt spredt og har en binding af fast syntetisk harpiks, garanterer slibebåndet en lang levetid. Som følge heraf er det særligt velegnet til metalbearbejdning. Det fleksible korkgranulat fungerer som et bæremateriale for siliciumcarbid. Dette materiale er især velegnet til blød slibning og polering. Resultatet er over gennemsnitlig fine overflader med lav ruhedsdybde, som kan poleres eller belægges direkte efter slibning. Overfladebehandling sker f.eks. ved forkromning eller anodisering. Dette specialbånd af høj kvalitet sikrer en silkemat satinfinish.

Slibebånd CS 330 X - til mange forskellige anvendelser

Slibebånd CS 330 X fra Klingspor er ideelt til udvendig cylindrisk slibning, overfladeslibning og til efterbehandling. Det beviser sit værd ved brug på

centerless slibemaskiner, overfladeslibemaskiner og bredbåndsmaskiner.

Det vandafvisende slibebånd kan anvendes til vådslibning med og uden slibehjælpemidler samt til tørslibning. Det giver optimale resultater, når det anvendes med bløde til mediumhårde kontaktskiver.

CS 330 X slibebånd - det ideelle slibemiddel til metalbearbejdning

Klingspor har udviklet Slibebåndet CS 330 X primært til slibning og polering af rustfrit stål og stål. Det sikrer en fremragende overfladekvalitet med en satinfinish.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.