CS 330 X Bredbånd, lærred til Stål, Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC/kork
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

Ideel til satinering, afsluttende slibning og polering - Klingspor CS 330 X bredbånd

I Klingspor CS 330 X slibebåndet er slibekornet indlejret i et kork materiale. Dette specialbånd er derfor særligt velegnet til finslibning, satinslibning og polering. Det kan anvendes til emner af

  • stål og
  • rustfrit stål

og fås i forskellige dimensioner og kornstørrelser.

Slibekorn og bindingen - altid syntetisk fremstillet hos Klingspor

bredbåndet CS 330 X fra Klingspor har en bagside af fleksibel X-bomuld. Herpå er der påført et lag af kork og slibekorn. Dette er siliciumcarbid, som ligesom alle andre typer slibekorn, der anvendes af Klingspor, er syntetisk fremstillet. Dette sikrer en konstant god kvalitet. Det samme gælder for kvaliteten af topcoaten, som hos Klingspor består af fast syntetisk harpiks med en høj klæbestyrke. Påføringen overvåges ved hjælp af lasermålinger for at sikre, at tykkelsen er ensartet over hele slibebåndet. Når slibemidlerne er færdige, finder der en flexning sted, hvor toplaget defineres geometrisk og brydes op. Denne proces, hvor slibemidlet trækkes over en flexaksel i forskellige vinkler, giver slibebåndene den nødvendige fleksibilitet. På grund af disse kvalitetsegenskaber anvendes slibemidler fra Klingspor også i serieproduktion, hvor der lægges særlig vægt på et ensartet sliberesultat.

For en perfekt overflade - skarptkantet og hårdt siliciumcarbid

Klingspor anvender siliciumcarbid til slibebåndet CS 330 X, som især er velegnet til polering og finslibning af stål og rustfrit stål, men som også kan anvendes til andre formål. Dette slibekorn er meget hårdt, men mindre sejt, og har en krystallinsk struktur. Desuden er siliciumcarbid skarpkantet, skørt og i forhold til andre typer slibekorn følsomt over for brud. Med dette slibekorn opstår der derfor en effektiv mikroslitage, som gør det nødvendigt at bruge nye skarpe spidser igen og igen.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.