CS 333 JF Slibebånd, lærred til Ikke-jernholdigt metal, Metal universal, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag JF-bomuld
Materialer
Ikke-jernholdigt metal
Metal universal
Plast
Anvendelsesområder
Metalarbejde

CS 333 JF slibebånd - det optimale slibemiddel til ikke-jernholdige metaller og plast

Takket være den høj fleksible bomuldsryg tilpasser CS 333 JF slibebåndet fra Klingspor sig fremragende til radier og konturer. Det er velegnet til slibning af ikke-jernholdigt metal og plast og anvendes bl.a. til håndslibning af messingfittings og støbte dele. Klingspor fremstiller dette slibebånd af høj kvalitet i form af korte og lange bånd med mange forskellige kornstørrelser til

  • håndbåndsmaskiner,
  • håndbåndsfilemaskiner og
  • standslibemaskiner.

Dette slibebånd af høj kvalitet er især anvendeligt inden for metalindustrien. Det gør sig også godt i håndværkerens værksted og i den private sektor.

Imponerende tilpasningsdygtig - JF-bomuldsryg

Grunden til den meget fleksible ryg af JF-bomuld gør Slibebåndet CS 333 JF særdeles tilpasningsdygtigt og muliggør dermed bearbejdning af meget profilerede emner. Klingspor anvender siliciumcarbid med en binding af fast syntetisk harpiks på denne stofryg. Der anvendes en tæt belægning, hvor næsten hele bagsiden er dækket af slibekorn. Denne tætte belægning anbefales til slibemidler til bearbejdning af metal og sikrer en lang levetid og en høj materialeaftagning. Desuden giver det den fordel, at den påførte kraft fordeles på mange kornspidser. Som følge heraf trænger de enkelte korn mindre dybt ind i arbejdsemnet. Sammenlignet med åben spredning, hvor der forbliver mange huller på bunden, resulterer dette i en finere overflade.

Over gennemsnitshårdhed og skarpe kanter - med tæt spredt slibekorn af siliciumcarbid

Klingspor anvender udelukkende syntetisk fremstillet slibekorn til sine produkter, som ud over slibebånd omfatter plader, bånd, skiver og talrige andre slibeværktøjer. Dette viser sig at være hårdere og mere hårdfør end naturlige korntyper som f.eks. smergel, flint og granat. Desuden har det ensartede egenskaber. Brugen af syntetisk fremstillet slibekorn sikrer en ensartet, førsteklasses kvalitet, hvilket gør det egnet til krævende industriel brug. Til Slibebånd CS 333 JF anvender Klingspor slibekorn af siliciumcarbid, som er kendetegnet ved en hårdhed, der ligger over gennemsnittet. Det har en krystallinsk skarpkantet struktur, og er sprødt. Dette slibebånd af høj kvalitet kan anvendes til effektiv bearbejdning af NE-metal og plast.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.