CS 333 X Slibebånd, lærred til Glas, Sten, Plast, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Glas
Sten
Plast
Metal universal
Anvendelsesområder
Kunststofforarbejdende industri
Støberier

Klingspor CS 333 X slibebånd - robust slibebånd til overflader og kanter

Klingspor Slibebånd CS 333 X er baseret på et ekstremt hårdt siliciumcarbid-slibekorn og er ideelt til bearbejdning af

  • glas,
  • sten,
  • keramik,
  • plast,
  • gummi,
  • ikke-jernholdige metaller og
  • støbejern (skifer).

Slibebåndet er særligt velegnet til konturslibning af messingfittings og alle flade emner af ikke-jernholdigt metal. Slibebåndene fås som korte og lange bånd og er beregnet til brug i sokkel- og kant-slibemaskiner samt til brug i planslibemaskiner. Alle Klingspor-produkter fremstilles internt i virksomheden.

Slibebånd af høj kvalitet til svært bearbejdelige materialer

Med Klingspor Slibebånd CS 333 X får professionelle brugere i industri og håndværk det passende slibemateriale til våd- og tørslibning af kanter og overflader. De primære markedssegmenter er glasindustrien, den gummi- og plastforarbejdende industri samt støberier og beslagindustrien. Dette resulterer i en bred vifte af anvendelsesmuligheder inden for den professionelle sektor med de højeste krav til slibebåndets rivestyrke og stabilitet. Men også hjemme- og hobbyhåndværkere nyder godt af dette produkts fremragende egenskaber. Underlagsmaterialet på Klingspor Slibebånd CS 333 X er et rivefast bomuldsunderlag, og materialet er desuden vandtæt. Slibebåndet fås i mange forskellige størrelser og kornstørrelser.

Klingspor CS 333 X-slibebånd: er ekstremt hårdt takket være siliciumkarbid

Det Klingspor Slibebånd CS 333 X har et ekstremt hårdt siliciumkarbid-slibekorn og er derfor velegnet til bearbejdning af alle hårde og svært bearbejdelige materialer. Dette omfatter f.eks. fjernelse af skjolder på støbejern. Især ved bearbejdning af overflader og kanter af glas, keramik og sten udviser dette slibebånd en fremragende ydeevne ved tørslibning. I skrubskiver og slibehjul kan Klingspor Slibebåndet CS 333 X også anvendes som slibeskive til bearbejdning af ovennævnte materialer. Takket være brugen af siliciumcarbid som korn og en tæt spredning samt en højkvalitetsbinding af fast kunstharpiks har slibebåndet vist sig at være særligt stabilt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.