CS 333 XF Slibebånd, lærred til Metal universal, Ikke-jernholdigt metal, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag XF-bomuld
Materialer
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Plast
Anvendelsesområder
Medicinteknik

Slibebånd CS 333 XF - det aggressive bånd til hårde og hårdføre materialer

Slibebåndet CS 333 XF fra Klingspor har vist sig at være usædvanligt tilpasningsdygtigt og rivefast. På grund af kombinationen af et fleksibelt bomuldsunderlag med modstandsdygtig siliciumcarbid anbefales det til bearbejdning af

  • metal,
  • NE-metal, såsom messing, titanium og aluminium,
  • plast,
  • glas,
  • læder,
  • keramik og andre materialer.

Til limning mellem siliciumkarbidet og XF-bomuldsunderlaget anvender Klingspor fast syntetisk harpiks. Dette gør det muligt for især sliberobotter at bearbejde krævende og hårde materialer effektivt og præcist. Dette slibemiddel af høj kvalitet har bl.a. bevist sit værd i beslagindustrien, i flybyggeriet og inden for medicoteknik. Gør-det-selv-folk sætter også pris på dette slibebånds alsidighed.

Langtidsholdbart slibebånd med aggressivt korn

Det fleksible bomuldsunderlag gør slibning af profilerede emner meget lettere. Samtidig forbliver det rivefast på grund af sin stabile struktur. Et syntetisk fremstillet siliciumkarbid sikrer en perfekt slibeevne. Stabiliteten og fleksibiliteten gør Slibebåndet CS 333 XF fra Klingspor til den ideelle løsning til brug som lille filebånd og som bredbånd til store slibeanlæg. Dette slibemiddel, som fås i små kornstørrelser, er ideelt til professionelle opgaver, især til robotslibning og på messingarmaturer. De forskellige bindinger på dette bånd muliggør en pålidelig bearbejdning af krævende og brudfølsomme materialer som f.eks. glas og keramik.

Slibebånd CS 333 XF- med tæt spredning til høj materialeaftagning

Slibebåndet har sin fremragende materialeaftagning og sin fleksible og rivefaste struktur at takke for den tætte spredning og bindingen mellem korn og underlag ved hjælp af fast syntetisk harpiks. Ved krævende og hårde materialer holder kornet sig fortsat pålideligt fast til underlaget. Lærrredsbåndet fås som kortbånd og langbånd. Derfor opfylder Slibebåndet CS 333 XF fra Klingspor nemt alle krav, når det anvendes på frie bånd og kontaktvalser. Gør-det-selv-folk bruger det på standslibemaskiner eller med håndslibemaskiner til præcis bearbejdning af lædervarer, rustfrit stål eller plast.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.