CS 341 X Slibebånd, lærred til Metal universal, Rustfrit stål, Stål, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Metal universal
Rustfrit stål
Stål
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Metalarbejde

Slibebånd CS 341 X - sikkert og holdbart med rivefast bomuldsunderlag

I overfladebehandlingen af holdbare og højtydende materialer er afgørende for effektivt arbejde. Materialer af høj kvalitet er også nyttige til privat reparationsarbejde eller slibearbejde inden for hobbyområdet. CS 341 X-slibebåndet har et rivefast bomuldsunderlag som basis og opfylder derfor meget høje krav. Det er ideelt til bearbejdning af

  • rustfrit stål,
  • stål,
  • ikke-jernholdigt metal og

Det Slibebånd CS 341 X tilbyder således ud over sin robuste kvalitet også et bredt anvendelsesområde. Det anvendes bl.a. ved fremstilling af runde og firkantede rør, i container- og tankbyggeri, ved fremstilling af gelændere samt ved bearbejdning af overflader i rustfrit stål.

En god løsning til centerless slibeopgaver - CS 341 X-slibebåndet

Med sit robuste design og sin tætte korntype er CS 341 X-slibebåndet ideelt til centerless slibeopgaver, hvor høj præcision er afgørende. Det varierede udvalg af kornstørrelser muliggør grov, medium og fin slibning.

Slibebånd CS 341 X med vandtæt slibelærred

Det rivesikre bomuldsunderlag på CS 341 X-slibebåndet er det ideelle grundlag især til vådslibningsprocesser, da slibelærredet er vandtæt. Overflade- og kantslibning i våde og tørre processer er blandt de alsidige anvendelsesmuligheder for dette slibebånd. Ud over anvendelse i centerless og bredbåndsslibemaskiner er slibebåndet velegnet til speciel brug som slibelamel i slibehjulet til vådslibning. I planslibemaskiner, automatiske slibemaskiner og håndstyrede maskiner viser slibebåndet også sine alsidige evner.

Højkvalitetsbinding og tæt spredning for optimale sliberesultater

Typiske kendetegn for kvaliteten af et slibebånd er ikke kun det rivefaste slibeklæde, men også kornets materiale og bindingen. Jo fastere kornet er, jo længere er materialets levetid. Slibebåndet CS 341 X har korund som korn. På grund af sin sejhed og hårdhed er dette materiale det optimale valg til langtidsholdbare slibeflader. Klingspor anvender fast syntetisk harpiks til binding af kornet, der er kendetegnet ved sin pålidelighed. CS 341 X-slibebåndet fås som kort og langt bånd til brug i forskellige maskiner.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.