CS 409 Y Slibebånd, lærred til Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Underlag Y-polyester
Materialer
Rustfrit stål
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Stålkonstruktion

CS 409 Y slibebånd - den optimale løsning til bearbejdning af rustfrit stål

Slibebåndet CS 409 Y fra Klingspor er ideelt til bearbejdning af overflader af rustfrit stål. Blandt de mange fordele ved dette slibebånd er bl.a. dets stofunderlag. rivefast polyester sikrer et sikkert arbejde under krævende forhold på grund af dette materiales høje stabilitet. Derfor anbefales dette slibebånd med en bagside af Y-polyester til brug i

  • centerless slibemaskiner,
  • bredbåndsmaskiner og
  • på standslibere.

Dette slibemateriale viser sine særlige styrker ved mellemslibning og finslibning af rustfrit stål. Derudover er CX 409 Y slibebåndet CX 409 Y ideelt til bearbejdning af stål og ikke-jernholdige metaller og overbeviser med sit brede anvendelsesområde.

Med højkvalitets korn og multibinding til kølig slibning

Ved slibning ved høje hastigheder og med stor materialeaftagning opstår der hurtigt ekstraordinært høje temperaturer. Derfor er køleslibning et ufravigeligt krav ved bearbejdning af overflader i rustfrit stål for at undgå anløbning og bevare korrosionsbeskyttelsen. Slibebåndet CS 409 Y fra Klingspor er forsynet med zirconiumoxid. Dette er et syntetisk fremstillet korn med selvskærpende egenskaber. Denne type korn er kendetegnet ved sin aggressive slibeadfærd. På grund af multibindingen bliver temperaturerne under slibeprocessen ikke for høje. Desuden sikrer den højkvalitets fuldsyntetiske harpiksbinding og den tætte spredning imponerende levetider.

Slibebånd CS 409 Y - til alsidig anvendelse inden for metalbearbejdning

Grundet det omfattende udvalg af forskellige kornstørrelser og tilgængeligheden af dette produkt i form af korte, lange og brede bånd kan Slibebåndet CS 409 Y anvendes på mange områder. Især inden for rustfri stål og stålforarbejdningsindustrien og ved overfladebehandling af metal beviser dette slibemateriale sig selv gennem sin stabilitet og gennem sin pålidelighed. Ved bearbejdning af aluminium og aluminiumslegeringer sikrer slibebåndets multibindingsdesign en imponerende lav tilstopningsgrad.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.