CS 409 Y Bredbånd, lærred til Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Underlag Y-polyester
Materialer
Rustfrit stål
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Stålkonstruktion

Klingspor CS 409 Y slibebånd - det optimale brede bånd til bearbejdning af rustfrit stål

CS 409 Y-slibebåndet fra Klingspor er kendetegnet ved aggressivt slibearbejde, da dets korn er selvskærende og har en ekstra multibinding. En sådan struktur forhindrer anløbsdannelse på arbejdsemner af højlegeret stål og muliggør dermed et perfekt resultat. Desuden reducerer multibindingen tilstopning af båndet ved slibning af bløde, smørende materialer. Dette brede bånd er derfor velegnet til slibning af

  • rustfrit stål,
  • aluminium
  • og aluminiumslegeringer.

Tæt dispergeret zirconia-aluminiumoxid på et rivefast underlag

Selvskærpende zirconia-aluminiumoxid sikrer høj materialeaftagning og lang levetid på Klingspor CS 409 Y-slibebåndet. Dette kileformede korn er meget hårdt. Det er fremstillet syntetisk og har derfor en krystallinsk, ensartet struktur. På Bredbånd CS 409 Y er zirconia-aluminiumoxidet tæt spredt, så underlaget er næsten helt dækket af grus. Virksomheden bruger tung og rivefast polyester til det. Det er særligt velegnet til materialeaftagning og tåler selv høje belastninger i metalbearbejdning.

Med køleeffekt - multi-bond

A køleslibning er garanteret af multi-bond. Med en sådan binding påføres slibebåndet en ekstra belægning ved afslutningen af produktionsprocessen. Den påføres efterbehandlingen og reducerer temperaturen ved kornspidserne og dermed vedhæftningen af det materiale, der skal slibes. En multibinding øger både materialeaftagningshastigheden og levetiden for et slibebånd, da friktionsvarmen minimeres og for tidlig tilstopning af slibebåndet forhindres. Ved slibning af rustfrit stål reduceres dannelsen af varmebetingede misfarvninger, også kendt som anløbning. Disse kan helt forhindres ved hjælp af en multibinding. Multibond-belægninger anvendes ikke kun i slibemidler til bearbejdning af rustfrit stål, men også i bånd til slibning af andre højtlegerede ståltyper. Ved bearbejdning af aluminium, kobber, messing eller andre bløde, smørende metaller reduceres materialets vedhæftning til båndet, og for tidlig tilstopning forhindres.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.