CS 410 X Slibebånd, lærred til Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Rustfrit stål
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

CS 410 X slibebånd - det specielle slibebånd til alle overflader i rustfrit stål

Slibebåndet CS 410 X fra Klingspor opfylder sin hovedopgave i forbindelse med kølig slibning af overflader i rustfrit stål. Ved bearbejdning af rustfrit stål skal der tages hensyn til de materialespecifikke egenskaber. Dette omfatter bl.a. produktionsprocessen. rustfrit stål er f.eks. valset, bejdset eller varmebehandlet. For at opnå et førsteklasses sliberesultat skal der vælges den kornstørrelse, der bedst passer til materialet. Den generelle regel for dette materiale er, at en finere overflade er forbundet med en højere korrosionsbestandighed. Nedenstående er en oversigt over de væsentlige tekniske specifikationer for Slibebånd CS 410 X:

  • Bindemiddel: Syntetisk harpiks
  • Korntype: Korund
  • Spredningstype: Tæt
  • Underlag: Rivefast bomuld

Fordelene ved multibinding

Slibebåndet CS 410 X fra Klingspor har en multibinding. Dette er en ekstra belægning, der påføres slibemidlets efterlag under forarbejdningen. Denne belægning sikrer ligesom andre kølemidler mindre friktionsvarme. Det forhindrer, at materialet klæber fast til kornspidsen og glaserer den. Som følge heraf øger multibindingen slibemidlets levetid og materialeaftagning, mens varmebetingede misfarvninger af emnet kan reduceres betydeligt.

Slibebåndet CS 410 X fra Klingspor og dets anvendelsesmuligheder

Den øgede slibeevne ved bearbejdning af rustfrit stål gør CS 410 X-slibebåndet med dets bagside af rivefast bomuld til et multitalent. De vigtigste anvendelsesområder er bl.a. knivbearbejdning, tank- og containerkonstruktion, rækværkskonstruktion og konstruktion af kemiske apparater. Producenter af storkøkkener og andre virksomheder inden for metalindustrien nyder også godt af dette slibebånds fremragende egenskaber. Slibebåndet CS 410 X er velegnet som slibeark til bearbejdning af rustfrit stål i forbindelse med specielle lamelslibestifter.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.