CS 411 X Slibebånd, lærred til Rustfrit stål, Stål, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Metal universal
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Metalarbejde

CS 411 X slibebånd - det ideelle slibemiddel til rustfrit stål og andre metaller

Slibebåndet CS 411 X fra Klingspor tilbyder en bred vifte af anvendelsesmuligheder til metalbearbejdning. I forskellige bredder og længder kan det anvendes på båndslibere, standslibemaskiner og langbåndslibere. Båndets F4G-stødsamling sikrer nem håndtering og høj arbejdssikkerhed. Denne stødlukning er forsynet med en stofforstærket folie, hvilket også gør disse bånd til den ideelle løsning til arbejde på det frie bånd og til høje krav. Slibebåndene af typen CS 411 X er velegnede til overfladebehandling af

  • rustfrit stål og
  • stål

Som følge heraf er de alsidige inden for metalkonstruktion, i bilindustrien og på mange andre områder.

Slibebånd CS 411 X - kraftfuldt og holdbart

Slibebåndene i CS 411 X-serien fra Klingspor har en stabil og slidstærk kunstharpiksbinding, som er kendetegnet ved sin fremragende kornvedhæftning. Zirconia-aluminiumoxid i en tæt fordeling har bevist sig som en korntype til høj og langvarig materialeaftagning. Materialet viser sig at være yderst modstandsdygtigt over for høje temperaturer og hyppige temperaturskift. Derfor er dette kvalitetsprodukt fra Klingspor også kendetegnet ved langsomt slid. Slibebåndet CS 411 X er baseret på et rivefast bomuldsunderlag med en stabil X-struktur. Dette sikrer en lang levetid og gør slibebåndene imponerende pålidelige og holdbare ved slibning af stærkt konturerede overflader af rustfrit stål og aggressiv bearbejdning af lakerede metaloverflader ved grovslibning.

Slibebånd til mange forskellige opgaver

På grund af de forskellige kornstørrelser sliber CS 411 X-slibebåndene fra Klingspor metaloverflader efter det respektive behov, f.eks. aggressiv grovslibning eller mindre aggressivt ved efterbehandling af overfladerne. Klingspor tilbyder Slibebåndet CS 411 X i et omfattende kornsortiment. Det betyder, at det er tilgængeligt til grov kant-slibning såvel som til den endelige efterbehandling af visuelt tiltalende overflader af rustfrit stål.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.