CS 411 Y Slibebånd, lærred til Rustfrit stål, Stål, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Underlag Y-polyester
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Metal universal

Klingspor CS 411 Y slibebånd - det rivefaste højtydende slibebånd med høj aftagning

Klingspor Slibebånd CS 411 Y imponerer med sin høje aggressivitet og slibeevne. Slibebåndet kan anvendes i maskiner som f.eks.

  • bredbåndsmaskine,
  • håndbåndsfil,
  • standslibemaskine,
  • centerless slibemaskine og
  • planslibemaskine.

Dette er et højtydende slibebånd til krævende opgaver i forbindelse med bearbejdning af stål og rustfrit stål. Slibebåndet fås i forskellige kornstørrelser og er beregnet til grovslibning. Ikke kun professionelle brugere inden for handel og industri sætter pris på fordelene ved et sådant højtydende slibebånd, men også hobbybrugere og gør-det-selv-folk kan drage fordel af dette produkt.

Højtydende slibebånd med høj rivefasthed

Slibebånd CS 411 Y fra Klingspor tilbyder en høj grad af robusthed - også ved hyppig og intensiv brug. Materialets rivefasthed giver fordele ved krævende anvendelser ved bearbejdning af rustfrit stål, stål og mange andre metaltyper på maskiner som f.eks. bredbåndsmaskinen, bordsliberen og håndbåndsfilen. Slibebåndet er grundlæggende kendetegnet ved sin høje aggressivitet og er forsynet med slibeaktive stoffer i efterbehandlingen, som yderligere øger slibeevnen, især når det anvendes til rustfrit stål, ved at forhindre for tidlig glasering af slibekornet. Det vandtætte slibebånd fås i flere kornstørrelser. I praksis betyder det, at det kan bruges til en lang række slibeopgaver.

Klingspor CS 411 Y slibebånd: Selvskærpende takket være zirconia aluminiumoxid-korn

Et af de særlige kendetegn ved dette højtydende slibebånd er brugen af zirconia aluminiumoxid-korn. Dette er et selvskærpende korn, der er hårdere end normal korund og altid anvendes, når der kræves et jævnt slibemønster over en længere periode. Bindingen på Slibebåndet CS 411 Y er fremstillet med en solid syntetisk harpiks af høj kvalitet, som sammen med den tætte spredning bidrager til den fremragende materialeaftagning og den lange levetid. Som underlag tjener rivefast polyester. Klingspor leverer Slibebåndet CS 411 Y** som bred, kort- og langbånd eller som filebånd.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.