CS 411 Y Små slibebånd til Rustfrit stål, Stål, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Underlag Y-polyester
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Metal universal
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Metalarbejde
Stålkonstruktion

Klingspor filebånd CS 411 Y - det universelle produkt til metalbearbejdning

Klingspor filebånd CS 411 Y er et universelt produkt til metalbearbejdning, hvis bagside er rivefast polyester. Dette filebånd har flere fordele:

  • Lang levetid
  • Meget stabilt
  • Udmærket slibemønster
  • Høj aggressivitet

Filebånd CS 411 Y - til høje krav inden for metalbearbejdning

Filebåndet CS 411 Y har en bagside af Y-polyester, som er særligt rivefast og robust. Slibematerialet er zirconia-aluminiumoxid med en tæt spredning og en binding af syntetisk harpiks. Zirconia-aluminiumoxid har en krystallinsk, ensartet struktur og er hårdt og meget sejt. Fordelen ved zirconia-aluminiumoxid er, at dette materiale er selvskærende og kun har lavt slid. Slibematerialet er kendetegnet ved høj aggressivitet og har en fremragende slibeadfærd. Takket være den tætte spredning er der mange kornspidser i brug. Slidstærkt polyester og den tætte spredning sikrer en lang levetid med en konstant god overfladekvalitet af de bearbejdede emner. Slibematerialet er specielt udviklet til bearbejdning af stål og metal.

Filebånd CS 411 Y - perfekt til metalbearbejdning

Det filebånd CS 411 Y er velegnet til bearbejdning af metal med håndbåndsfilen. Klingspor lagerfører tilsvarende bånd til brug på stativslibemaskiner, bredbåndsmaskiner, planslibere og centerless slibemaskiner. Det tåler store belastninger. Filebåndet kan bruges til forskellige opgaver:

  • Afgratning
  • Opruening
  • Mattering
  • Fjernelse af anløbning

En nem anvendelse og høj effektivitet er garanteret. Resultatet er en fremragende finish.

Filebånd CS 411 Y til fremragende resultater inden for metalbearbejdning

Filebåndet CS 411 Y er særligt velegnet til bearbejdning af rustfrit stål. Det kan dog også anvendes til bearbejdning af stål og alle andre metaller.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.