CS 416 Y Slibebånd, lærred til Rustfrit stål, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype halvåben
Underlag Y-polyester
Materialer
Rustfrit stål
Plast
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Opførsel af mure og facader
Støberier

Klingspor CS 416 Y slibebånd - pålideligt og holdbart til en lang række anvendelsesområder

Slibebåndet CS 416 Y imponerer med sin holdbarhed og er perfekt egnet til slibning af forskellige materialer. Det har et stofunderlag og er kendetegnet ved sin høje aggressivitet. Klingspor-slibebåndet er fugtbestandigt.

Slibebånd CS 416 Y med halvåben spredning

Grunden til Slibebåndet CS 416 Y imponerer med sit stofunderlag af Y-polyester med en meget høj rivefasthed. Slibematerialets binding er fremstillet af syntetisk harpiks. Slibematerialet er zirkonkorund, som er semi-åbent spredt. Det er selvskærpende og imponerer med sin høje aggressivitet, hvilket giver fremragende slibeevne. Takket være den semi-åbne kornspredning er der mulighed for reduceret tilstopning. Slibebåndet er vandafvisende og kan derfor også anvendes til vådslibning.

Slibebånd CS 416 Y til slibning af rustfrit stål, plast og andre materialer

Slibebånd CS 416 Y er velegnet til bearbejdning af langsplittende og smørende materialer. Det kan bruges til slibning

  • rustfrit stål,
  • stål,
  • ikke-jernholdigt metal,
  • plast og
  • læder

. Et vigtigt anvendelsesområde er skislibning. Mange hårde og mindre hårde materialer kan slibes med slibebåndet med halvåben spredning.

Enkel og alsidig anvendelse af CS 416 Y-slibebåndet

Slibebåndet CS 416 Y med zirconia-aluminiumoxid halvåben spredning kan anvendes til grovslibning, kantfinish, afgratning og overfladeslibning. Takket være dets aggressivitet og semi-åbne spredning overbeviser det med effektivitet og en fremragende levetid. Den er velegnet til overfladeslibemaskiner, bredbåndsmaskiner, sokkel-slibemaskiner og centerless slibemaskiner. Da den er specielt velegnet til ski-slibning, kan den også anvendes på en skislibemaskine. Slibebåndet med stofunderlag af Y-polyester og en høj rivefasthed er overbevisende på alle maskiner. Klingspor leverer slibelærredet som bredbånd, kortbånd og langbånd i et bredt udvalg af kornstørrelser.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.