CS 420 Y Slibebånd, lærred til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Underlag Y-polyester
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Gelænderkonstruktion

Klingspor CS 420 Y slibebånd - det langtidsholdbare slibebånd til stål og rustfrit stål

Som langtidsholdbart slibebånd leverer Klingspor Slibebånd CS 420 Y konstant overfladekvalitet og konsistente sliberesultater, kan slides ned til bagsiden uden tab af kvalitet. Slibebåndene med stofunderlag fås som lange og korte bånd og er specielt velegnede til bearbejdning af

  • stål og
  • rustfrit stål

. Noppex-noppestrukturen i korund-agglomeratkornet sikrer et jævnt slid på slibebåndene og garanterer en konstant overfladestruktur i hele levetiden. Det langtidsholdbare slibebånd er ideelt egnet til våd- og tørslibning.

Det universelle stålslibebånd til mange industrier

Klingspor Slibebånd CS 420 Y er specielt udviklet til bearbejdning af stål og rustfrit stål. Til overfladeslibning af rør, stænger og firkantet materiale anvendes det på planslibemaskiner, rundslibemaskiner og centerløse slibemaskiner. Slibebåndene fås som lange og korte bånd i forskellige kornstørrelser og muliggør dermed alle slibearbejder ved overfladeslibning af stål og rustfrit stål. Slibebåndet CS 420 Y er specielt udviklet til metalbearbejdning og er derfor særligt velegnet til fremstillings- og forarbejdningsvirksomheder, der arbejder med stænger, rør og firkantet materiale. Det gælder f.eks. værksteder for rørslibere, rækværkskonstruktion, metal- og siddemøbelproducenter eller tank- og anlægsbyggeri.

Klingspor CS 420 Y slibebånd: Langtidsslibebånd til konstante sliberesultater

Den vandtætte Noppex-struktur med cylindrisk formede noppex slibekorn af korund-agglomerat gør båndet til et langtidsslibebånd, der leverer en konstant overfladekvalitet ved konstant kontakttryk. Slibebåndet kan slides ned til stoffet, samtidig med at det bevarer en konstant slibeydelse. Bagsiden af Y-polyesterstof og en elastisk binding mellem korn og bagsiden af fast syntetisk harpiks sikrer en lang levetid. Slibebåndet CS 420 Y er vandtæt og egnet til våd- og tørslibning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.