CS 451 X Sliberinge til Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Rustfrit stål

Klingspor sliberinge CS 451 X - lang levetid og kølig slibning

Klingspor Slibering CS 451 X er kendetegnet ved lang levetid og sikrer kølig slibning. Den er beregnet til bearbejdning af højlegeret rustfrit stål og aluminium og giver mange fordele:

  • Stabilt stof
  • Høj aggressivitet
  • Kølefladebinding
  • Præcist arbejde

Klingspor slibering CS 451 X er let at anvende og meget velegnet til slibning af svejsninger og til kantslibning.

Slibering CS 451 X - aggressiv slibeadfærd og præcist arbejde

Det Slibering CS 451 X har et stofunderlag af X-bomuld, som er kendetegnet ved særlig rivefasthed og er meget robust. Den rivebestandige bomuldsryg er desuden forstærket på bagsiden for at give ekstra stabilitet. Slibematerialet er zirconia-aluminiumoxid med en tæt spredning og en binding af fast syntetisk harpiks. Slibematerialet er hårdt, sejt og selvskærende. Det er kendetegnet ved meget lavt slid og en lang levetid. Sliberingen giver høj effektivitet med aggressiv slibeadfærd. Der sikres en konstant god overfladekvalitet under slibningen.

Slibering CS 451 X til præcise anvendelser

Den Slipring CS 451 X er designet til præcise anvendelser og muliggør effektivt arbejde med f.eks. vinkelsliberen. Sliberingen har en cylindrisk form og er bundet i en spiral. Den kan anvendes på gummikrop GK 555.

Slibering CS 451 X med multibinding til kølig slibning

Slibering CS 451 X har en ekstra multibinding, som har særlige egenskaber ved slibning af rustfrit stål. Multibindingen forhindrer, at materialet klæber fast, dvs. glasering af kornet og dermed forekomsten af friktionsvarme. Dette sikrer kølig slibning. Det bearbejdede materiale klæber mindre til kornspidsen, og der sikres en væsentlig højere materialeaftagning under slibningen. Der opstår ingen varmeinducerede misfarvninger på emnet på grund af den kølige slibning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.