CS 710 XF Slibebånd, lærred til Stål, Rustfrit stål, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag XF-bomuld
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Metalarbejde

Klingspor CS 710 XF - til maskinel slibning af formede metaldele

Slibebånd CS 710 XF med hærdet korund er velegnet til maskinel slibning af formede eller buede emner af

  • ikke-jernholdigt metal,
  • stål og
  • rustfrit stål.

Det rivefaste, men meget fleksible stofunderlag af XF-bomuld sikrer en effektiv bearbejdning med båndslibning i industrien, håndværk og gør-det-selv-arbejde. Slibebåndets tilpasningsevne gør produktet til det ideelle værktøj til krævende slibearbejde.

Opnå høj materialeaftagning med hærdet korund

Slibebåndet CS 710 XF har hærdet korund i en tæt strøningstype, hvilket sikrer god materialeaftagning og lang levetid. Korund er meget velegnet til bearbejdning af hårde materialer, da det konsekvent forhindrer tilstopning eller udsmøring af slibemidlet. I kombination med dækbindingen af syntetisk harpiks garanterer CS 710 XF-slibebåndet et sikkert greb om slibestøvet. Sammenlignet med naturharpikser har dækbindinger af syntetisk materiale en betydeligt forbedret styrke og vedhæftningsevne. I fremstillingsprocessen hos Klingspor overvåges påføringen af topcoaten permanent ved hjælp af en millimeterpræcis lasermåling.

Slidstærk bomuldsunderlag til krævende anvendelser

Klingspor CS 710 XF-slibebåndet CS 710 XF anvender en robust underlag af XF-bomuld. Stoffet er betydeligt mere slidstærkt end konventionel papirunderlag, men imponerer stadig med maksimal elasticitet. Fordi båndet er så fleksibelt og rivefast, er det også velegnet til applikationer med særligt høje krav til slibemidlet. Det gælder f.eks. profilslibning eller bearbejdning af buede eller formede metaldele i industrien. Med sine forskellige kornområder er slibebåndet lige velegnet til professionelle brugere og gør-det-selv-entusiaster.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.