CS 710 XF Små slibebånd til Stål, Rustfrit stål, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag XF-bomuld
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Metalarbejde

Klingspor CS 710 XF: Det ultimative bånd til maskinslibning

Klingspor CS 710 XF filebånd er designet til brug på alle typer båndslibere og er velegnet til bearbejdning af

  • stål,
  • rustfrit stål og
  • ikke-jernholdigt metal.

Slibebåndet fås i forskellige kornstørrelser og kan især anvendes i metalindustrien til slibning af buede eller formede dele eller til svejsning.

Kraftige slibekorn til en høj materialeaftagning

CS 710 XF har et korn af aluminiumoxid (korund, hærdet), som er hårdt og sejt. Dette gør båndet ideelt til bearbejdning af forskellige metaller. Slibemidlet opretholder en god balance mellem materialefjernelse og værktøjslevetid i hele dets levetid. Som alle Klingspor-slibemidler er dækbindingen på filebåndet CS 710 XF fremstillet af syntetisk harpiks. Dette er kendetegnet ved ensartede egenskaber og en særlig høj klæbestyrke. Det sikrer også, at slibemidlet er særligt ufølsomt over for stød eller sidebelastninger.

Fleksibel og rivefast takket være bomuldsunderlag

Slibebåndet CS 710 XF fra Klingspor er baseret på et stofunderlag af XF-bomuld, hvilket gør båndet særligt fleksibelt og rivefast. Det gør det betydeligt mere robust end et papirunderlag og tåler også høje belastninger. Den tætte fordeling sikrer en høj aftagningshastighed og rene og jævnt bearbejdede overflader. Dermed er CS 710 XF-filebåndet XF lige så velegnet som basisudstyr til håndbåndsfile i hobbybranchen som til professionel brug inden for metalbearbejdning eller maskinteknik.