CS 811 Y ACT Slibebånd, lærred til Alustøbning, Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Underlag Y-polyester
Materialer
Alustøbning
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Metalarbejde

CS 811 Y ACT slibebånd - til tunge opgaver

Slibebåndet CS 811 Y ACT fra Klingspor har en lang levetid og en ensartet overflade ved metalbearbejdning takket være højkvalitets slibekornet og den rivefaste bagside. Dette slibebånd er velegnet til slibning af

  • rustfrit stål,
  • stål og
  • aluminiums støbejern.

På grund af den høje aggressivitet og den fremragende slibeevne anbefales dette slibebånd især til grovslibning, afgratning og kantslibning. Det kan f.eks. anvendes til præcis efterbehandling af overfladerne på støbte, smedede og udstandsede emner. Dette slibebånd er primært velegnet til brug på standslibemaskiner og på automatiske slibemaskiner.

Med hård, sej og selvskærpende zirconiumaluminiumoxid som slibemiddel

Det Slibebånd CS 811 Y ACT fra Klingspor er kendetegnet ved sin høje kornvedhæftning. Her er der anvendt Advanced Coating Technology (ACT). Denne specielle teknologi sikrer en fremragende levetid for slibekornet. Slibekornet består af zirconia-aluminiumoxid, som er hårdere end gennemsnittet og ekstraordinært hårdfør i forhold til andre korntyper. Det har en ensartet, krystallinsk struktur og er derfor selvskærpende. På grund af den tætte spredning af korn er bagsiden af CS 811 Y ACT-slibebåndet næsten helt dækket. Som følge heraf fordeles den påførte kraft på mange kornspidser, hvilket gør det muligt at opnå en imponerende jævn overflade.

Med en tung, stabil og rivefast bagside af Y-polyester har

Klingspor udviklet Slibebåndet CS 811 Y ACT specielt til arbejdsopgaver med høje belastninger. Derfor tjener rivefast og vandfast polyester som bagside på dette slibebånd. Sammenlignet med andre stofunderlag viser dette materiale sig at være ekstraordinært stabilt. Ved slibning af emner af stål, aluminiums støbejern og rustfrit stål kan det uden problemer modstå store belastninger. Bindingen er fremstillet af solidt syntetisk harpiks. CS 811 Y ACT-slibebåndet fås i mange forskellige korntyper som kort bånd og som langbånd.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.