CS 912 Y ACT Slibebånd, lærred til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Keramisk korund
Strøtype tæt
Underlag Y-polyester
Materialer
Rustfrit stål
Stål

CS 912 Y ACT slibebånd - med aggressiv slibeevne og høj effektivitet

Slibebåndet CS 912 Y ACT fra Klingspor sikrer høj effektivitet og er især kendetegnet ved sin aggressive slibeevne. Dette højtydende slibebånd har mange fordele, bl.a.

  • en usædvanlig lang levetid,
  • en meget rivefast bagside,
  • egnet til de højeste belastninger og
  • fremragende kornvedhæftning.

Dette slibebånd er velegnet til en lang række anvendelsesmuligheder.

Slibebånd CS 912 Y ACT - med aggressiv slibeadfærd og lang levetid

Det Slibebånd CS 912 Y ACT er et specialprodukt med en stofryg af Y-polyester. Denne bagside viser sig at have en over middelstor rivefasthed og overbeviser med en konstant god kvalitet af de slebne overflader med en lang levetid. Slibematerialet er tæt dispergeret keramisk korund med en binding af fast kunstharpiks. Dette hårde, ekstremt seje, mikrokrystallinske og selvskærpende slibemateriale lover aggressiv slibeadfærd. På grund af de skarpe kornspidser muliggør den tætte spredning en høj materialeaftagning. Dette højtydende slibebånd er udviklet til de store belastninger, der forekommer ved metalbearbejdning. Betegnelsen ACT står for Advanced Coating Technology. Denne teknologi sikrer en fremragende kornvedhæftning.

CS 912 Y ACT-slibebånd - højtydende slibebånd med mange anvendelsesmuligheder

Det højtydende CS 912 Y ACT-slibebånd har mange anvendelsesmuligheder inden for metalbearbejdning. Klingspor har udviklet dette produkt af høj kvalitet til motorkonstruktion, til værktøjsindustrien, til containerkonstruktion og til fremstilling af turbiner i flybyggeriet. Det kan anvendes til grovslibning, til mellem- og finslibning, til afgratning, til bearbejdning af svejsesømme og kanter samt til overfladeslibning med hårde kontaktvalser. Den viser sit værd ved brug på

  • håndbåndsfile,
  • plansliber,
  • bredbåndsmaskiner og
  • standsliber.

Slibebånd CS 912 Y ACT - specialproduktet til metalbearbejdning

Det slibebånd CS 912 Y ACT fra Klingspor er et specialprodukt til bearbejdning af rustfrit stål og stål. Det anbefales også til støbejern og højtlegeret stål som f.eks. titanium og turbinestål.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter