GK 555 A Gummikrop

Gummikrop GK 555 A - uundværlig ved arbejde med sliberinge

For præcis slibning af indvendige overflader og konturer er sliberinge nødvendige i forskellige udgaver og med forskellige slibematerialer. For optimal brug af slipringene har brugeren brug for passende holdere. Højkvalitets gummikroppe GK 555 A fra Klingspor er velegnede som holdere til sliberinge i konisk form og giver mange fordele. Disse omfatter

  • genbrugelighed,
  • nem montering og afmontering samt
  • sikker anvendelse.

GK 555 A gummikroppe - uundværligt tilbehør til koniske sliberinge

Gummikroppene GK 555 A fra Klingspor er koniske i form og anbefales derfor som holder til koniske sliberinge. De har bevist deres værd ved slibning af forskellige materialer og er velegnede til brug på håndholdte og stationære maskiner. Ved slibning af indvendige overflader viser de sig at være et uundværligt tilbehør. For at opnå en endnu bedre stabilitet af sliberingene har gummikroppene riller i længderetningen. Klingspor har udviklet Gummikroppen GK 555 A specielt som støtte til Slibering CS 310 X i konisk form. I kombination med sliberingen sikrer gummikroppen en høj aggressivitet og en effektiv slibeydelse.

Gummikrop GK 555 A - til nem brug med sliberinge

Gummikrop GK 555 A fra Klingspor imponerer med sin nemme håndtering og muliggør en ubesværet udskiftning af Sliberinge. Ringene kan monteres og fjernes ved et let drej. Gummikroppene er genbrugelige og garanterer en lang levetid. I dette tilfælde er der imponerende lavt slid ved hyppig og intensiv brug.

Gummikroppe GK 555 A - som tilbehør til slibning af metal

Gummikroppe GK 555 A er i kombination med slibering CS 310 X det ideelle slibemiddel til metalbearbejdning. Til rustfrit stål, stål og andre metaller sikrer de præcis indvendig slibning og konturslibning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.