GX 533 JF Slibebånd, lærred til Ikke-jernholdigt metal, Plast, Metal universal, Titan, Mineralske materialer

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag JF-Blended Fabric
Materialer
Ikke-jernholdigt metal
Plast
Metal universal
Titan
Mineralske materialer
Anvendelsesområder
Medicinteknik

Slibebånd GX 533 JF - det fleksible slibebånd til en lang række materialer

Slibebåndet GX 533 JF fra Klingspor er kendetegnet ved sit brede anvendelsesområde og mange fordele. Blandt andet er dette slibebånd

  • højt fleksibelt & rivefast,
  • nemt at tilpasse,
  • holdbart og
  • pålideligt.

På grund af sine positive egenskaber viser dette produkt af høj kvalitet sine styrker ved bearbejdning af forskellige materialer, såsom messing, titan, plast og mineralske materialer. Fagfolk og gør-det-selv-folk opnår også førsteklasses resultater med dette slibebånd på andre ikke-jernholdige og andre metaller.

Hårdt siliciumkarbidkorn for kraftig slibeydelse

Kornet i GX 533 JF-slibebåndet fra Klingspor er siliciumkarbid i tæt strøning - et usædvanligt hårdt og aggressivt materiale, der sikrer en fremragende slibeydelse. Dette slibebånd beviser sine fremragende evner især ved bearbejdning af over gennemsnitshårde materialer. Slibematerialet har en rivefast bagside af JF-blandingsstof. Derfor kan det uden problemer modstå de høje krav og kræfter på slibemaskinerne. Der er anvendt fuld syntetisk harpiks til bindingen. Takket være disse egenskaber er GX 533 JF-slibebåndet JF imponerende holdbart og kraftfuldt. Anvendelsesområderne omfatter bl.a. profilslibemaskiner, standslibemaskiner og sliberobotter. På grund af sin høje tilpasningsevne anbefales Slibebåndet GX 533 JF til bearbejdning af konturer og profilerede emner på bløde kontaktvalser. Det er også velegnet til brug på det frie bånd.

Slibebånd GX 533 JF - til mange forskellige anvendelser

Med sit store udvalg af kornstørrelser er Slibebåndet GX 533 JF velegnet til mange forskellige slibeopgaver, især til medium slibning og finslibning. Klingspor tilbyder dette slibebånd både som korte bånd og lange bånd til brug med forskellige slibemaskiner. Det har f.eks. vist sig at være velegnet til fremstilling af motorer og turbiner, i flyindustrien og inden for medicoteknik. Dette slibebånd er et fremragende valg til bearbejdning af kirurgiske instrumenter af materialer af høj kvalitet med en over middelhøj sejhed, som f.eks. titan. På grund af sin fremragende ydeevne ved bearbejdning af keramiske materialer, plast og messing anvendes GX 533 JF slibebåndet også i beslagindustrien og i sanitets- og installationsbranchen.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.