GX 712 JF Slibebånd, lærred til Ikke-jernholdigt metal, Rustfrit stål, Stål, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag JF-Blended Fabric
Materialer
Ikke-jernholdigt metal
Rustfrit stål
Stål
Metal universal
Anvendelsesområder
Beslagproducent
Gelænderkonstruktion
Medicinteknik

GX 712 JF slibebånd - det særlige produkt til bearbejdning af hårde, hårde og varmefølsomme materialer

Slibebåndet GX 712 JF fra Klingspor er et specielt produkt, som på grund af sine særlige egenskaber anbefales til bearbejdning af hårde, seje og varmefølsomme materialer. Disse omfatter

  • NE metal,
  • stål,
  • rustfrit stål

og til kølig slibning tilføjer Klingspor slibeaktive stoffer til efterbehandlingslaget. Dette gør det muligt at opnå en fremragende slibeevne, hvilket især kommer til udtryk på hårde og varmefølsomme materialer.

Meget fleksibelt & rivefast - med en bagside af JF-blandingsstof

Bagsiden af JF-blandingsstof viser sig at være af lige så høj kvalitet som slibebåndets korn. Dette stof giver en høj rivefasthed for sikkert arbejde. Med sin høje processikkerhed er Slibebåndet GX 712 JF velegnet til robotanvendelser, til arbejde på det frie bånd og til brug på standslibere, profilslibere og rørslibere. Da produktet fås som kort- og langbånd, kan det anvendes med mange forskellige maskiner. Andre positive egenskaber ved denne bagside er den høje rivefasthed og den meget gode tilpasningsevne på grund af dens fleksibilitet. Derfor er det et glimrende valg til slibning af profiler og konturer på bløde kontaktvalser.

Slibebånd GX 712 JF - til en lang række anvendelsesområder

På grund af sin alsidighed er Slibebåndet GX 712 JF fra Klingspor velegnet til mange anvendelsesområder, hvor NE-metal, højtlegeret stål eller rustfrit stål skal bearbejdes. Det omfattende udvalg af forskellige kornstørrelser gør det muligt at anvende det til grov-, mellem- og finslibning, og brugerne opnår imponerende præcise resultater. Slibebåndet GX 712 JF har bevist sit værd inden for bl.a. medicoteknik, bestikteknik, beslagindustrien og producenter af fittings, rotorer. Dette produkt af høj kvalitet viser sig også at være uundværligt inden for rækværkskonstruktion og mange andre præcisionsmekaniske aktivitetsområder.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.