GX 931 JF CEVOLUTION Slibebånd, lærred til Rustfrit stål, Titan

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Keramisk korund
Strøtype halvåben
Underlag JF-Blended Fabric
Materialer
Rustfrit stål
Titan
Anvendelsesområder
Beslagproducent
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Medicinteknik

Klingspor GX 931 JF slibebånd - specialprodukt til metalbearbejdning

Slibebåndet GX 931 JF fra Klingspor er designet til bearbejdning af materialer som rustfrit stål og højlegeret stål. Højlegeret stål kan f.eks. være titan eller turbinestål. Slibebåndet kan anvendes i

  • standslibemaskiner,
  • profilslibemaskiner,
  • planslibemaskiner og
  • robotslibesystemer.

Slibebåndet fås i form af korte eller lange bånd med forskellige samlingsformer, der passer til den pågældende maskine. Disse omfatter f.eks. diagonalt skårne samlinger eller zigzag- og sinusformede samlinger. De anvendes hovedsageligt i markedssegmenter som f.eks. i industrien for forarbejdning af rustfrit stål og titanium til mellem- og finslibning. Dette omfatter, beslagindustrien, armaturindustrien og medicinsk teknologi samt luftfartsindustrien. Mindre virksomheder og værksteder med høje krav har dog også gavn af dette elastiske slibebånd med fremragende materialeaftagning.

Slibebånd også til robotanvendelser

Med slibebåndet GX 931 JF af høj kvalitet kan profil- og overfladeslibning udføres i hånden. Desuden er slibebåndene velegnede til robotanvendelser, fordi det blandede stof er højt fleksibelt og samtidig rivefast. Dette resulterer i en høj processikkerhed ved industrielle anvendelser. Slibning udføres på bløde kontaktruller eller på det frie bånd. Et rivefast blandingsstof danner grundlag for dette produkt. GX 931 JF slibebåndet GX 931 JF fås i et bredt udvalg af kornstørrelser. Dette produkt er bundet med en fast syntetisk harpiks af høj kvalitet.

Slibebånd GX 931 JF: aggressiv slibeadfærd

En selvskærpende keramisk korund bidrager til, at Slibebåndet GX 931 JF viser en kontinuerlig aggressiv slibeadfærd. Det halvt åbent spredte og selvskærpende keramiske korn resulterer i en lang levetid. Det er ideelt til bearbejdning af rustfrit stål og alle højtlegerede ståltyper. Takket være den fleksible bagside kan slibebåndet GX 931 JF let tilpasses til radier og kanter. GX 931 JF-slibebåndet har en ekstra multibinding, der sikrer en køligere slibning ved bearbejdning af rustfrit stål. Dette forhindrer anløbning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.